Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits Battle 2013! Wątek informacyjny!

<< < (12/13) > >>

karata96:
Tabela grupy B i wyniki uaktualnione.
Dodałem nowy podrozdział w głównym wątku: "Info dla uczestników".
Proszę aby każdy uczestnik się z tym zapoznał w razie pytań pisać w wątku lub na pw.

L.Donovan:
co do tego ze sami robimy screeny to troche bez sensu bo beda sie one rozniły np ustawieniem kamery albo nawet samym zawodnikiem ktory np w parametrach moze miec koszulke w spodniach i długie getry a inny odwrotnie ;/

teraz było dobrze ! kazdy pisał w  komentarzu jaki chce model itp. a co do retro to ja osobiscie napisalem ze chce model z normalnymi spodniami i dopytywałem sie jak to bedzie i czy moge sam decydowac (chyba kazdy tak moze) wiec nie wiem czemu teraz wychodza takie rzeczy ;v

PS a poza tym za ktoryms razem bedzie mozna po tle rozszyfrowac kto ktory kit robił a to mija sie z celem.

karata96:
Wiem o co chodzi ale niestety musiałem to zrobić bo niedługo wyjeżdżam (ferie) i nie chce przerywać turnieju, co do ustawień kamery to dlatego macie template ;)

Nederland:
@Ankieta
Nie prościej po prostu zrobić dogrywkę? Albo wygrywa ten, kto jako pierwszy zdobędzie 2 punkty przewagi (1 to przesada), albo ten, na którego strój zagłosuje więcej osób w danej jednostce czasu (osoby, które wcześniej oddały głosy w danym pojedynku, mogłyby zagłosować ponownie).

L.Donovan:
co do finału to mam propozycje zeby pojedynki były rozgrywane w 3 kolejkach

1 retro
2 projekt
3 fantasy

moze byc ? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej