macie po przypisywane stadiony do klubów ? gram Manu kariere.gram 1 mecz z city a tu na obiekcie borusii ------ signal iduna park tez tak macie ?
Jest możliwość zmiany statystyk? bo jakos nie moge znaleźć,są tylko jedne
Panowie mam problem z klasycznymi drużynami, po prostu nie mam ich. Dodam ze na patchu fire 1,1 działały. Do fire 1,2 zainstalowałem patch 1,03 konami i nie dzialaja. pomożecie?
W selectorze - Switches - Utilities -> Switches -> i tam wybierasz Exhibition.A jeśli będziesz chciał grać ML/BAL bez tych klasycznych zespołów, to musisz tam wybrać Master League.
zrobiłem tak własnie i nie mam tych zespołów pes nawet odinstalowałem i ponownie patcha zainstalowałem i kupa
A ja mam pytanie, czy mozna do tego patcga wrzucic jakos Ekstraklase i pierwsza lige Polska z innego patch z tego forum? (podmienic jakies inne ligi)
Tak mam ustawione jak ty, a w others mam poza zwykłymi klubami powtórzone schalke bvb i bayern. a patcha konami jakiego masz ? bo ja 1.03
Fire Patch domyślnie aktualizuje gre do wersji 1.03,spróbuj zrobić tak, wejdź w Switches, zmień z Exhibition na Master League, i potem odwrotnie.Sprawdź czy teraz zadziała.