no wlasnie nie widze zeby bylo to w tych patchach te stroje , tzn mowie o patchach ktore zz gry zainstalowalem czyli ; DATA PACK 1.0 , DATA PACK 2.0 . , DATA PACK 3.0 , mysle ze dzialaja te data packi ? pisalo ze są dostepne wiec ja po prostu na nie kliknalem z xbox live i mi sie do konsoli sciagnely i bylo mozna zobaczyc jakie buty i cos tam jeszcze co dostalem ,wiec mysle ze są te rzeczy no ale
widzę że inni po prostu mają stroje argentyny , brazyli , chelsea, itd. oryginalne i kluby takie jak liverpool z prawdziwym herbem i strojami , jak to się robi ? konami gdzieś wydało jakiś dodatkowego data packa czy cos ?
2. pyt i mozna jakos ustawić CPU żeby bardziej atakował ? tzn jak ja idę z piłką to cpu albo jakos stoi koło mnie jak ide albo robi krok dostawny :| a ja chce zeby cpu biegl do piłki i probowal odbierac,
3. i pyt czy mozna ustawić żeby trudniej dalo się odbierać piłke cpu ? bo gdy ja naciskam klawisz z odebraniem to w sumie zawsze odbieram piłke a chciałbym tak ustawić zeby nie kiedy nie dało się odebrac jak w prawdziwym meczu