Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Menu

Intro / Film do Menu na zamówienie

<< < (3/3)

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że w tych sprawach jesteś troszkę "zielony", więc przekonwertowałem Ci tą muzykę. Podążaj za instrukcjami zawartymi w paczce (link w pierwszym poście)  Jak ustawić ją w opcjach gry jako jedyną grającą w Menu chyba nie muszę Ci wyjaśniać. :)

--- Koniec cytatu ---

Sorry ale wrzuciles mi samą piosenke a i tak jak ja wrzucilem w folder i usunalem te co byly to nie dzialala, byla tylko jakas muzyczka taka jak na amidze, to chyba przez to ze nie wykrylo zadnej muzyki, film w menu byl oczywiscie stary, plik txt tez podmieniłem...

EDIT:

Muzyka pojawia sie ale na przemian czasem z jakims pegazusowym kawalkiem albo jakims innym utworem, a przeciez z tamtego folderu usunalem soundtruck od liuboji ktory zrobil tego patcha ekstraklase, nie wiem o co chodzi... aha i pamietaj ze nie wrzuciles mi samego intra też ;)

KubaLa7:
Wrzucasz wszystko wg. instrukcji w paczkach, następnie w opcjach usuwasz z playlisty głównego menu wszystkie nutki i dodajesz tą jedną. Wtedy powinno hulać bezproblemowo. :)

EDIT: Prosiłem, aby stosować się do wzoru, nie napisałeś czy wybrane wideo ma być jako intro, czy film do menu.

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWrzucasz wszystko wg. instrukcji w paczkach, następnie w opcjach usuwasz z playlisty głównego menu wszystkie nutki i dodajesz tą jedną. Wtedy powinno hulać bezproblemowo. :)

EDIT: Prosiłem, aby stosować się do wzoru, nie napisałeś czy wybrane wideo ma być jako intro, czy film do menu.

--- Koniec cytatu ---

A sorry, to wlasnie mialo byc jako film do glownego menu :P
Mimo wszystko, wrzuciles mi tylko plik ADX, i ten txt. powiedz mi w jakich opcjach mam odznaczyc te nuty? w grze?

KubaLa7:
Plik .adx wrzucasz do lokalizacji podanej w paczce, a jeśli masz swój soundtrack to podmieniasz i kopiujesz linijkę z songs.txt i wklejasz do już istniejącego, na miejsce poprzedniego tytułu.
A w grze: Options -> Playlist Editor, dalej już chyba sobie poradzisz.. :)

ziutek11113:
Ale zrozum że ten adx dziala ale jest to tylko plik muzyki, a gdzie film?  ;D

A LOL, jest :D ja klikalem w "muzyka" nie zauwazając ze jest to oddzielnie :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej