Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

3 liga masakryczny podzial na grupy

<< < (3/3)

Paczi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzeciez tych ktorych wymieniles to pJonki :D
A P(ł)ACZI NA CZELE i jego druzyna ktora sie nazywa MESSI :D

Surma nie przesadzaj :) Nie bierz tego tak do siebie... To tylko gra  >:(

PS. Paczi tylko sie nie stresuj  :-\

--- Koniec cytatu ---
Matip zawsze myślałem że twoje teksty to taki żart ale teraz to szczerze powiem delikatnie mnie wkurwiasz.
Ponieważ nie gram tylko messim a po 2 jakbym grał messim to jest to najprostsza metoda do powstrzymania mnie i tym pokazujesz ty i ci co narzekają że wql nie ogarniają taktyki pro evo:)a pozatym są jeszcze 1.2.3.4 inne lig i jakoś takich stat jak ja i dany nikt nie ma to po 1.
Po 2 gap nie wypowiadaj się na temat mojej gry czy jestem dobry czy nie bo ty akurat raczej nie jesteś z tych graczy którzy coś więcej grają w pesa:)

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMatip zawsze myślałem że twoje teksty to taki żart ale teraz to szczerze powiem delikatnie mnie wkurwiasz.
Ponieważ nie gram tylko messim a po 2 jakbym grał messim to jest to najprostsza metoda do powstrzymania mnie i tym pokazujesz ty i ci co narzekają że wql nie ogarniają taktyki pro evo:)a pozatym są jeszcze 1.2.3.4 inne lig i jakoś takich stat jak ja i dany nikt nie ma to po 1.

Po 2 gap nie wypowiadaj się na temat mojej gry czy jestem dobry czy nie bo ty akurat raczej nie jesteś z tych graczy którzy coś więcej grają w pesa:)

--- Koniec cytatu ---

To tez masz powod do tego co napisales ;) I dobrze wiesz ze zartuje, ale nie bede rozpisywal sie :) Jesli Ciebie to urazilo, to najmocniej przepraszam..
I oszczedz sobie tego typu tekstow:
<Paczi> dopisz odrazu po mojej odzywce do swojego szefa zeby mi jeszcze tydzien przedluzyl bana

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej