Dział Ogólny > Pesleague TV

Brameczki.

<< < (3/4) > >>

robi99:
To pokaz, ze jestes w stanie lepsze strzelic, udowodnij to nam krytykom. Tylko tak nam zamkniesz usta, a nie rzucasz sie z geba na wszystkich. To tylko pokazuje twoja slabosc.

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Poza tym jakbys troszke interesowal sie scena to bys wiedzial ze te bramki na pewno nie zostaly strzelone na amatorze. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Zostały strzelone online, przecież wiem, mówię tylko, że poziom obrońców, którzy nawet do twojego zawodnika nie podchodzą wygląda, jakbyś grał na amatorze.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZostały strzelone online, przecież wiem, mówię tylko, że poziom obrońców, którzy nawet do twojego zawodnika nie podchodzą wygląda, jakbyś grał na amatorze.

--- Koniec cytatu ---
trochę bezpodstawnie na niego najeżdżacie, bo jakbyście zagrali z nim na żywo w obronie to sami byście się podobnie zamotali w obronie i wiem co mówię...

Nederland:
Przecież nikt nie mówi, że on słabo gra, tylko że jego bramki to naprawdę nic nadzwyczajnego. Może i do takiego kręcenia się w kółko trzeba jakichś umiejętności i nikt mu ich nie odbiera, ale gole strzelone w ten sposób pod względem urody nie umywają się do tych "tradycyjnych" - a w tym dziale chodzi przecież o ładne trafienia.

lukasz16:
Zdecydowanie nie są to  bramki które mi się podobają przynajmniej w większości,same indywidualne akcje i jak już pisaliście kręcenie się w kółko a to nie jest w moim guście.Przynajmniej moim zdaniem zdecydowanie lepsze są bramki po ładnych akcjach całej drużyny,jakieś piękne strzały z rzutów wolnych,strzały z wolejam, itp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej