Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

PES 2013 Stadium Server (Nielimitowana Ilość Stadionów)+Paczka Stadionów

(1/2) > >>

Radeqq81:
W końcu w Pro Evolution Soccer 2013 możemy mieć tyle stadionów, ile tylko zapragniemy. Master Jenkey1002 wydał świetne narzędzie, które pozwala na dowolne dodanie jakiegokolwiek stadionu, bez potrzeby podmieniania go za inny.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPOBIERZ GAMEPLAY TOOL+STADIUMSERVER:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
POBIERZ PRZYKŁADOWY STADION (AMSTERDAM ARENA):
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Instrukcja: Skopiuj folder GDB do głównego folderu Gameplay ToolFunkcje Programu:
--Pozwala na dodanie nielimitowanej ilości stadionów do gry
--Swobodny wybór w grze jakiego stadionu chcemy używać (bez konieczności wychodzenia do Windows)
--Możliwość zmiany koloru krzesełek na trybunach (wystarczy wpisać wybraną wartość w formacie BGRA w pliku "setting.txt")
--Wsparcie oficjalnego Patcha Konami 1.03 oraz wersji Data Pack 3.0
--Szereg innych możliwości: zmiana gameplay, nielimitowana ilość tablic wyników, bannerów, band, przyśpiewek, itd.

Instrukcja Instalacji Narzędzia:
1) Pobrane archiwum otwórz programem do rozpakowywania plików (np: REJESTRACJA lub LOGOWANIE)
2) Wypakuj folder o nazwie Gameplay Tool 2013 np. na Pulpit
3) Skopiuj ten folder do głównego folderu z grą, np: C:/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 2013
4) Wejdź w ten folder i uruchom Narzędzie Gameplay Tool poprzez wybranie "Gameplay config" (Jeśli nie chce się uruchomić, wybierz opcję "Uruchom jako Administrator")
5) W pierwszej zakładce wybierz swoje exe gry, np: pes2013.exe i kliknij "Attach"
6) W zakładce "Module" zaznacz opcję "Stadium Switcher" i kliknij "Save settings"
7) Sprawdź czy nie masz w folderze dt07.img kitservera, następujących plików:
   --unnamed_234.bin
   --unnamed_235.bin
   --unnamed_236.bin
   --unnamed_237.bin
Jeśli posiadasz którykolwiek z nich to koniecznie go usuń. Czynności te musisz zrobić PRZED skopiowaniem plików stadionu do folderu GDB!

PACZKA STADIONÓW DO STADIUM SERVER:
Lista Stadionów:
--Emirates
--Stamford Bridge
--White Hart Lane
--Anfield
--Geoffroy Guichard
--Amsterdam Arena
--Bombonera
--Craven Cottage
--Mario Kempes

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tłumaczenie i linki: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

lukasz cfc:
Jest jakaś instrukcja dodawania nowych stadionów?

Radeqq81:
Masz przykładowy stadion Amsterdam Arena. Ściągnij go i sprawdź jak są tam pliki ponazywane (podpisujesz pliki według tego wzoru (np "day fine" "night rain" itp.)i umieszczasz w folderach, modyfikujesz map.txt i jak chcesz to setting.txt :)

lukasz cfc:
O kurde ja chciałem wgrać sobie stadiony z Fire Patcha. Przecież ja bym to dniami robił :/

Qlorowy:
Faktycznie bardzo fajne narzedzie  :)

Szkoda tylko, ze nie da sie na stale przypisac do druzyny stadionu  :(
A moze jestem w bledzie ??
Prosze mnie wyprostowac jesli sie myle .........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej