Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.7

<< < (10/23) > >>

Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (w jednym pliku ale lepsze niż nic, potrzebna rejestracja na stronce, ale za do szybki download)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMonaco jest bo bylo zrobione specjalnie a z tego co wiem to nowego patcha tej wersji nie ma i niebd

--- Koniec cytatu ---
Monaco jest beznadziejnie dodane do Second Divisions, jakby nie można było dać za np. za Lille do Others B, a w sprawie wersji v8 jeszcze nic nie wiadomo, ale wg. mnie pewnie nie będzie.

Kosek90:
Racja, i u mnie ma herb innej drużyny. i jak mam wgranego ofa gdzie jes MONACO to bodajże Polonia nie ma nazwisk zawodników. Także moze ekipa od patcha wyda jakiegoś ofa po zakończeni okienka. Co do wersji 8 patcha. Myśle że będzie. Przecież Pes 6 nie może odejść . On jest WIELKI !

Chałwa:
Ludzie z pesnext.pl organizują jakąś ekipę do patcha, myślę że może to wypalić, ale i tak zanim go zrobią to trochę potrwa.

sykotube.:
Ja już nie mam do tego nerwów, wgrałem patcha - herby są, zawodnicy też, a jak daje początek meczu, to gra się zacina i nie pójdzie dalej. stroje przy wybieraniu wydają się jakieś inne ;/

Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa już nie mam do tego nerwów, wgrałem patcha - herby są, zawodnicy też, a jak daje początek meczu, to gra się zacina i nie pójdzie dalej. stroje przy wybieraniu wydają się jakieś inne ;/

--- Koniec cytatu ---
Kitserver>setup>install = dobre stroje przy wybieraniu, a żeby się nie cięło to chyba trzeba cos podmienić w pliku kload.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej