Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.7
sykotube.:
Tak, Podziękował :)
Matwar:
Witam!
Podjarany zainstalowałem patcha zgodnie z instrukcją, zainstalowałem kitserver, powrzucałem wszystko gdzie trzeba i... gra wywala mi się do Windowsa przy rozpoczęciu meczu, albo wczytywaniu zawodnika w trybie edycji. Jak odinstalowałem kitservera, to wszystko było ok, ale wtedy twarze nijak mają się do swoich odpowiedników...
Czy miał ktoś podobny problem i znalazł rozwiązanie? :(
Keczupowy:
Opcji może być kilka, ale spróbuj wejść w folder z kitserverem, tam masz plik kload.cfg. Otwórz go w notatniku i zmień wartość ReservedMemory na większą, np ReservedMemory=200000000
PS. OF na pewno wrzuciłeś tam, gdzie trzeba? Bez niego też mi wywalało kiedyś.
Matwar:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOpcji może być kilka, ale spróbuj wejść w folder z kitserverem, tam masz plik kload.cfg. Otwórz go w notatniku i zmień wartość ReservedMemory na większą, np ReservedMemory=200000000
PS. OF na pewno wrzuciłeś tam, gdzie trzeba? Bez niego też mi wywalało kiedyś.
--- Koniec cytatu ---
Tak, wrzuciłem wszystko tak, jak powinno być. I chodzi o to, że z wyłączonym kitserverem wszystko działa, po włączeniu wywala na pulpit. Sprobuję z edycją kload.cfg, dam znać, czy pomogło :)
Dzięki za odpowiedź! ;)
Matwar:
Niestety dalej to samo... Dopiero wyłączenie kitservera pomogło. Próbowałem też NEXT Season Patch i tam wszystko działa elegancko. Może robię coś nie tak :(
Nawigacja
[#] Następna strona