Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.7

<< < (20/23) > >>

przem1412:
Mam małe pytanko. Wszystko działa jak należy, ale niestety nie działają mi piłeczki. Wiadomo, że w PES'ie do wyboru jest tylko 13. Pokazanych jest kilka z patcha, ale takich słabych typu Adidas Fevernova i Derbystar, a jak wybiorę losowo dobiera mi i tak "oryginalną". Da radę jakoś ustawić żeby było do wyboru więcej piłeczek tych "lepszych"?

hose444:
Mam prośbę do kogoś, kto posiada patcha. Czy można zamieścić patcha na hostingu, w którym ściąga z max łącza (np.mediafire, zippyshare), bo z senda ściąga słabo, a torrent nikt już nie udostępnia.

nqwick:
Mam problem pobrałem patcha i zainstalowałem tak jak w instrukcji (miałem już tego patcha na tym samym komputerze)
i mi niedziała. Włączam i wszystko gra działa i wchodze w mecz towarzyski i laduja sie sklady wszystko pieknie ładnie (niewlacza sie ekran meczu wogule) a pochwili wywala do pulpitu. Prosze o pomoc z góry dzięki :D

Fabek9:
Robił ktoś może jakieś domowe uptade Of'a? Zależy mi tylko na ekstraklasie :)

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERobił ktoś może jakieś domowe uptade Of'a? Zależy mi tylko na ekstraklasie :)

--- Koniec cytatu ---

Jak Ci zależy tylko na rodzimej lidze to polecam śledzić ten temat: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej