Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Propozycja (forma losowa) wszystkie rozgrywki
Joe.Cole:
To może od razu przestaniemy grać w ogóle i wylosujemy kto wygra mecz, skoro tak wam na randomizacji zależy?
Kubul:
Ja się zgadzam z Joe.Cole. Strzałki przesądzają czasami o wyniku. Jeżeli grasz z wyrównanym przeciwnikiem a on dostatnie 8 zawodników z żółtymi i czerwonymi strzałkami a ja 8 z niebieskimi i fioletowymi strzałkami to mam małe szanse. Czy skill pomoże kiedy obrońcy ledwo biegają i mają dogonić Ronaldo na czerwonej strzałce? Po drugie primo losowe formy zwiększają kombinowanie wśród graczy. Zaraz po wyborze się rozłączają bo coś tam, a tak naprawdę chodzi im o formę. Niech zostanie tak jak jest :)
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo może od razu przestaniemy grać w ogóle i wylosujemy kto wygra mecz, skoro tak wam na randomizacji zależy?
--- Koniec cytatu ---
może z Tobą jeszcze nie wygrałem meczu, ale potrafiłem pokonywać w dobrym stylu najlepszych zawodników na serwisie grając na pełnym Manualnym ustawieniu, więc jak chcesz szukać wymówek i boisz się podjąć wyzwanie, to OK graj sobie jedną i tą samą jedenastką przez trzy sezony - świetna zabawa...
Kubul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże z Tobą jeszcze nie wygrałem meczu, ale potrafiłem pokonywać w dobrym stylu najlepszych zawodników na serwisie grając na pełnym Manualnym ustawieniu, więc jak chcesz szukać wymówek i boisz się podjąć wyzwanie, to OK graj sobie jedną i tą samą jedenastką przez trzy sezony - świetna zabawa...
--- Koniec cytatu ---
a Ty ciągle o tym manualu... A tak poza tym co ma manual do formy zawodników? ???
Artur 7:
Pokazuje tylko, że jak się potrafi, to można, a na manualu wcale tak łatwo się nie gra i uważam, że jest bardziej podatny na wynik niż losowe formy. Ale jak chcecie schemat i granie ta sama 11 nie używając rezerwowych to milej zabawy
Nawigacja
[#] Następna strona