Dział Ogólny > PES 2014

Premiera PES 2014 już 19/20 września!!!

<< < (3/5) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie pamiętasz już "akcji" z tamtego roku?? :D Za chwilę odblokowali listę drużyn bo pootwierali pliku bin, do tego były patche zmieniające drużyny którymi można grać, długość spotkania itd. :D

--- Koniec cytatu ---
tak tak na evo nigdy nie było tylu online, i tylko co minutę kolejny team, he he.
No ja też zamówię w Ultimie mi obiecali, że paczka do Norwegii bedzie szła z tydzien czyli pogram może od 27-28 września, bo tutaj pewnie będzie gra za 399 NOK,-

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie pamiętasz już "akcji" z tamtego roku?? :D Za chwilę odblokowali listę drużyn bo pootwierali pliku bin, do tego były patche zmieniające drużyny którymi można grać, długość spotkania itd. :D

--- Koniec cytatu ---
pamiętam, ale takie zagranie wobec graczy PC jest bardzo nie fair... Zresztą nie sądzę, żeby ludzie i tak zostali przy zmodyfikowanym demie z wieloma teamami niż woleli ściągnąć pirata ze wszystkimi trybami gry...

Piter10:
zamówione  ;)

minejtor1:
po gameplay-ach obejrzanych przeze mnie na pewno zdecyduję się na zakup ale zamówię tam gdzie taniej.... zawsze mam ograniczony budżet do 100zł i myślę że uda mi się kupić w tej cenie.. podobnie jak rok wcześniej dałem za pes 2013 100zł z dostawą.
Ogólnie wygląda super nareszcie coś do przodu poszło. Sprint zawodników mi się nie podoba bo wygląda zupełnie jak w Fifie... jak dla mnie zupełnie nie naturalnie ale trudno przeżyje to jakoś. :P Zmiany oceniam na duży+ ale więcej będzie wiadomo jak już zagramy.

kfiatulla:
Ja tradycyjnie pójdę do sklepu i kupię :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej