Dział Ogólny > PES 6
PES 6
Orlica102:
Siemka. Mam pytanie, czy da się jakoś zastąpić reprezentacje klasyczne zwykłymi reprezentacjami w PES 6 ? Jeśli tak to prosiłbym o wytłumaczenie. Nie chciałbym wgrywać żadnego patcha. Chodzi mi tylko o podmienienie flagi klasycznych reprezentacji. Bo jak to robie, to podmieniam też flagę zwykłej. Bo to jest tak, że np zwykłe Włochy i klasyczne bazują na jednej fladze i nie wiem czy da się podmienić 1 nie podmieniając drugiej. Prosze o pomoc :)
M4TT:
Bez wgrywania patcha będzie trudno...Bo musiałbyś zrobić bardzo dużo piłkarzy do tych reprezentacji.
Flaga Włoch do flagi Włoch klasycznych ma się nijak, można zamienić jedną nie ruszając drugiej. Teraz do końca nie wiem w którym pliku to jest.
I że tak zapytam chcesz grać w PES6 z twarzami od konami ? Chyba nie wiesz co tracisz...
Orlica102:
Trudno. Bo kurde jak ruszam w 0_text flagę Włoch to i klasyczne i zwykłe są podmienione, akby Ci się przypomniało to napisz, bo naprawde chce to uczynić ;)
M4TT:
Coś jest w e_text w pliku unnamed_360. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie ;D
Orlica102:
Wybacz mi za to :D. Nie wgl nie chcę patcha, bo kompa za dobrego nie mam i nie odbiera go tak jak powinno ;)
Nawigacja
[#] Następna strona