Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów
WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz wszystko rozbija się o pieniądze... co wolisz grać wciąż w PES 13 z nowymi składami ale za to z hiszpańskimi stadionami??? Za EA Sport z Kanady stoją ogromne pieniądze i jakby KONAMI nie było rewolucyjne to i tak nie dysponują takim zasobem pieniędzy jak EA.
KONAMI postawiło na to co najistotniejsze a więc gameplay choć brak deszczu... no jest strzałem w stopę ;-) tłumaczą się inteligentnie ale mogli wrzucić deszcz bez wpływu na rozgrywkę (do tej pory nie zauważyłem aby pora dnia czy roku miana wpływ na przebieg spotkania).
--- Koniec cytatu ---
w pES13 przestałem grać w grudniu...
Konami zrobiło zajebisty gameplay ale co z całą resztą? sam gameplay nie pociągnie gry... to tak jakby zrobić grę o batmanie i zabrać mu te wszystkie jego gadżety...
Konami miało całe dwa lata żeby napchać tego PES'a wszystkim... nie tłumaczy ich dosłownie nic, skoro chcą wkładać "grosze" w grę a zarabiać miliony to proszę bardzo ale nie kosztem piłki kopanej...
brak edytora stadionów
brak zmiennych warunków pogodowych to już w ogóle konami przegięło... w żadnym PESie warunki pogodowe nie miały wpływu na grę (chyba tylko w deszczu piłka trochę szybciej się ślizgała po trawie), tłumaczenie konami jest po prostu dziecinne... nagle im to zaczęło przeszkadzać
trening, widać na tych gameplay'ach że będzie sztampowy i na maxa nudny
animacje przy karnych wołają o pomstę do nieba
to tyle płaczu :D
fakt faktem pesa i tak kupię bo fify mam już dość... jednak niedbałość o detale przez konami irytuje mnie coraz bardziej... nie mogę się doczekać przyszłego roku i zobaczyć tego co uzyska konami robiąc drugą część PES'a na nowym silniku
A i nie rób z konami takiego biedaka bo to bardzo bogata firma... fakt przy EA słabo to wygląda... ale to wcale nie oznacza że nie stać ich na licencje
samo tłumaczenie tego buraka z konami wszystko wyjaśnia :D
kubaki:
Przeciez snieg ma byc dobrze czytalem wszedzie?
To deszczu brak? przeciez to jest jakas kpina z ich strony! czyli rozumiem ze pogoda bedzie albo slonce albo snieg??
001adamo:
Ale żenada... EA chce stać się monopolistą, żeby PES był wciąż w tyle. A gra bez deszczu? Ja czasami gram w deszczu, bardzo fajnie się gra. A teraz... Bez komentarza.
Oby ten monopol nie był wymuszony, czyli kiedy jeden z producentów towaru/usługi osiąga taką pozycję na rynku, że pozostali producenci bankrutują (wikipedia).
MichW:
Śmieszą mnie te tłumaczenia. Po 1 pieniądze mają, na pewno nie są to miliardy, ale miliony na pewno. 2. Ciekawe czy słońce będzie, bo konami miało mało czasu (2 lata) i przerasta ją dodanie deszczu który non stop pada Metal Gear Solid...Nie ma co się bardziej rozspisywać
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA no tak ciągle zapominam... Mimo to newsman powinien serwować takie świeże bułeczki jako pierwszy ;)
--- Koniec cytatu ---
Koziom ma newsmana....
Nawigacja
[#] Następna strona