Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów

<< < (4/12) > >>

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Koziom ma newsmana....
--- Koniec cytatu ---

I będzie serwował "świeże bułeczki" które pochodzą z Twittera lub innego źródła mniej oficjalnego niż samo stanowisko Konami. Zarazem wprowadzając napaleńców w błąd i wielkie rozczarowanie.
Z drugiej strony ma swoją jedną zaletę, jest ciągle na tym serwisie, całodobowo prawie i szpera po necie informacji o grze...

Jak Konami oznajmiło nie będzie deszczu, śniegu we względu na słabą moc względem FOXEngine który był pisany pod konsole nowej generacji (wymaga znacząco znacznej mocy obliczeniowej) a nie obecnej (słabszej mocy obliczeniowej). A PES2014 jest konwentem jak by to powiedzieć, z PS4 na PS3/X360 gdzie musieli pousuwać parenaście elementów ze względu na spadek FPS przy rozdzielczości 720p, bo taką max będzie gra obsługiwać przy 60FPS na PS3/X360 i dobrych PC - dalej nie rozumiecie... ?

Liczycie na cuda i niewidy... w jakim świecie żyjecie :P

pavulon666:
niestety ciezko zrozumiec ;-p  ze wzgledu na 2 letnie dopracowanie produktu.  Nie robmy sobie jaj nie widzialem jeszcze deszczu liczonego w czasie rzeczywistym gdzie fizyka kazdej kropli liczona jest przez procesor bo chyba taki mega deszcz ma bahtti na mysli ;D   

Zadnego tlumaczenia ze to konwert gry silnika majacego wyjsc za rok na ps4 ale w tym roku bedacego  przycietym. to sie kupy nie trzyma.  Majac ps3 moze bym lyknal tlumaczenia ale mam 8 gb ramu 1gb w karcie graficznej i naprawde nie róbmy sobie jaj olewator konami. I w sumie zal ze fifa jest dla mnie niegrywalna bo bym sie przesiadl;p

OnoMatoPeja:
Możesz i mieć 20GB RAM / 10GB pamięci w grafice i nic to nie zmieni. Konsole mają inną architekturę niż PC, ale next-genowe konsole będą teraz miały zbliżoną do PC i rozwiązania które z czasem (po latach) wejdą na PC.

Nie wiesz co Konami przez te 2 lata robiło. Zbyt wiele oczekujesz.
Zrób sam grę to my będziemy naśmiewać się z ciebie.
FoxEngine opiera się w dużej mierze na renderowaniu w czasie rzeczywistym, pod każdym względem (nie tylko pogoda)... więc "ponoć" wymaga wielkich zasobów.

Więc: "płacz, głupia, płacz"

pavulon666:
spodziewalem sie odpowiedzi w stylu "zrób sam gre" ;]    otoz ja nie mam firmy sprzedajacej milony gier wiec co to za pytanie. :P

tak nie wiem co konami robilo ale wiem za co chce pieniadze. To jest krotka pilka jak firma strzela sobie po nogach mam udawac ze z kapiszona nie z ostrej amunicji?  Na sile ich tlumaczyc nie zamierzam zwyczajnie pletli glupoty zapowiedzi gigantyczne a tu powoli wszystko wraca do normy;p ;)   

OnoMatoPeja:
Więc wiesz że nie ma dla ciebie produktu i nie będzie, który spełni twoje oczekiwania. Nawet na tak zajebistym PC jakie prawdopodobnie posiadasz (lol) - czytaj wyżej.

Nie trzeba mieć kasy aby samemu zrobić grę, a czasu i umiejętności, licząc się z tym co się robi :P

Strategia każdej firmy jest różna (ale chyba nie wiesz co to jest :P), nawet ta która się wydaje "strzelaniem sobie w stopę" w efekcie może być strzałem w dziesiątkę (jak nie w tym roku to za rok).
Konami i tak wie że nie przebije FIFY nawet jak by było wszystko czego miłośnicy PES potrzebują i więcej.

Tak to już jest w tym 21 wieku, "ślepych ludzi przyciąga grafika i jej smaczki, "bo mam zajebisty (drogi) sprzęt to oczekuję" (tak własnie brzmisz), które nie są najważniejszym elementem gry (stanowią jakieś 20%).
Miło by popatrzeć na przeróżne wodotryski, ale w takiej symulacji jak kopanka, przez czas rozgrywania meczu skupiasz się na konstruowaniu akcji a nie oglądanie *ier*ol*nych strumieni deszczu czy płatków śniegu itd. - ale to wszystko w granicach dobrego smaku.

Wiele graczy, wiele oczekuje, więc nie jesteś sam lecz potrafią przyjąć do świadomości co dostają bądź czego nie mogą dostać.
Dalej nie będę kłócił się o pietruszkę, bo to nie ma celu. Wszystko na tym forum zostało opisane w różnych tematach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej