,Więc jak jesteś na tyle głupi i naiwny dla tej licencji to śmiało' chłopie to ty jesteś głupi,płaci ci ktoś za takie pierdo*enie?bo gadasz jak potłuczony,pierwsza sprawa forum to miejsce gdzie można wyrażać swoją opinie,a to chyba logiczne że każdy ma inną,a tytuł nie brzmi ,kącik wychwalania PES-a' tylko PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów więc każdy może napisać co o tym myśli,co roku tutaj jest ten sam problem,napiszesz złe słowo o PES-ie i dostajesz odp. idź graj w fife,trzeba być naprawdę ograniczonym jak się nie umie przyjąć krytyki,tym bardziej krytyki gry,to jest śmieszne,zachowujesz się jak dziecko które krzyczy moja kupa jest lepsza a drugie mu odpowiada -nie! moja jest lepsza twoja jest zła! no stary ogarnij się,skoro jesteś tak ogarnięty w tworzeniu gier to sam zrób jakąś dla siebie i sobie pisz o niej co chcesz a nie tu robisz zamieszanie,nikt nie może nic złego na PES-a powiedzieć bo prawie płaczesz broniąc japońców,to że ktoś narzeka nie znaczy że nie kupi gry,ja gram od paru lat w PES-a i co roku narzekam że coś jest nie tak,grałem też pare spotkań w Fife 13 online i rozgrywka jest fatalna i mogę każdemu to powiedzieć tak samo jak to że zaskakujący jest brak deszczu w nowym dziele Konami,można po ludzku ocenić obie gry,ale chyba musisz dorosnąć żeby to zrozumieć,obie gry nie są dopracowane idealnie,ale w przypadku Konami trochę cofamy się do tyłu,zobaczymy jak sama gra będzie wyglądać,bo w demo nie pogramy.