Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów

<< < (7/12) > >>

StachMKS:
Ja jestem na pewno zwolennikiem pesa bo gram we wszystkie czesci od iss 1 na psx... Ale gdy probowalem grac w fife to po prostu mi sie nie podobala rozgrywka meczowa... Mam nadzieje ze mimo malej ilosci licencji oraz brak deszczu (co dla mnie jest dziwne) pes nadal bedzie naprawdę dobry jesli chodzi o zwykle granie meczow!!! ostatnia wersja  byla ok, ale mam nadzieje, ze juz nie bedzie mozna ronaldo czy messim tak latwo wyprzedzac obroncow!!! :)

surma90:
,Więc jak jesteś na tyle głupi i naiwny dla tej licencji to śmiało' chłopie to ty jesteś głupi,płaci ci ktoś za takie pierdo*enie?bo gadasz jak  potłuczony,pierwsza sprawa forum to miejsce gdzie można wyrażać swoją opinie,a to chyba logiczne że każdy ma inną,a tytuł nie brzmi ,kącik wychwalania PES-a' tylko PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów więc każdy może napisać co o tym myśli,co roku tutaj jest ten sam problem,napiszesz złe słowo o PES-ie i dostajesz odp. idź graj w fife,trzeba być naprawdę ograniczonym jak się nie umie przyjąć krytyki,tym bardziej krytyki gry,to jest śmieszne,zachowujesz się jak dziecko które krzyczy moja kupa jest lepsza a drugie mu odpowiada -nie! moja jest lepsza twoja jest zła! no stary ogarnij się,skoro jesteś tak ogarnięty w tworzeniu gier to sam zrób jakąś dla siebie i sobie pisz o niej co chcesz a nie tu robisz zamieszanie,nikt nie może nic złego na PES-a powiedzieć bo prawie płaczesz broniąc japońców,to że ktoś narzeka nie znaczy że nie kupi gry,ja gram od paru lat w PES-a i co roku narzekam że coś jest nie tak,grałem też pare spotkań w Fife 13 online i rozgrywka jest fatalna i mogę każdemu to powiedzieć tak samo jak to że zaskakujący jest brak deszczu w nowym dziele Konami,można po ludzku ocenić obie gry,ale chyba musisz dorosnąć żeby to zrozumieć,obie gry nie są dopracowane idealnie,ale w przypadku Konami trochę cofamy się do tyłu,zobaczymy jak sama gra będzie wyglądać,bo w demo nie pogramy.

Dzemer(us):
Nie rozumiem na czym opierasz pogląd, że się cofamy? Czy brak deszczu, w stylu tego z poprzednich edycji na prawdę cokolwiek zmienia i może wpłynąć na negatywną ocenę gry? Moim zdaniem nie, bo poza delikatnym efektem wizualnym nie miał żadnego wpływu na rozgrywkę. Ja zdecydowanie bardziej wolę w przyszłym roku pozytywnie się zaskoczyć, niż znów jeść tego samego, odgrzewanego kotleta. Ja czekam na tę grę z wielką nadzieją, i mam nadzieję, że gameplay będzie powalający- bo to jest dla mnie najważniejsze.     

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem na czym opierasz pogląd, że się cofamy? Czy brak deszczu, w stylu tego z poprzednich edycji na prawdę cokolwiek zmienia i może wpłynąć na negatywną ocenę gry? Moim zdaniem nie, bo poza delikatnym efektem wizualnym nie miał żadnego wpływu na rozgrywkę. Ja zdecydowanie bardziej wolę w przyszłym roku pozytywnie się zaskoczyć, niż znów jeść tego samego, odgrzewanego kotleta. Ja czekam na tę grę z wielką nadzieją, i mam nadzieję, że gameplay będzie powalający- bo to jest dla mnie najważniejsze.     

--- Koniec cytatu ---
No się cofamy, bo od kiedy ujrzałem pesa to deszcz był zawsze, a najpierw powinni dać do tej "nowej" gry wszystkie najważniejsze rzeczy a później podrasować jest nowym silnikiem...to chyba logiczne, że chcę sobie zagrać w deszczu, w sumie to słońce też nic nie daje, tylko cienie, bo mogliby dać np. ten wiatr i wtedy wystarczył by lekki szum w słuchawkach....to tak na marginesie. Nie każcie grać ludziom w inne gry, bo nie po to przychodzili na to forum

kubaki:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem na czym opierasz pogląd, że się cofamy? Czy brak deszczu, w stylu tego z poprzednich edycji na prawdę cokolwiek zmienia i może wpłynąć na negatywną ocenę gry? Moim zdaniem nie, bo poza delikatnym efektem wizualnym nie miał żadnego wpływu na rozgrywkę. Ja zdecydowanie bardziej wolę w przyszłym roku pozytywnie się zaskoczyć, niż znów jeść tego samego, odgrzewanego kotleta. Ja czekam na tę grę z wielką nadzieją, i mam nadzieję, że gameplay będzie powalający- bo to jest dla mnie najważniejsze.   

--- Koniec cytatu ---

No jasne kolego ze sie COFAMY! jak Ty nie widzisz ze brak deszczu cos zmienia to nie wiem skad sie urwales. Wlasnie liczy sie efekt wizualny, klimat ktory stwarza cos takiego jak zwykla POGODA, deszcz chocby tylko taki jaki byl poprzednio, Konami robi Cie w bambuko bo zobacz jak sam napisales "wolisz poczekac na nastepny kolejny rok zeby wszystko bylo", przeciez to jest kpina zeby usuwac cos tak OCZYWISTEGO jak deszcz (juz pomine snieg ktory tez mial byc). To mialo byc w tym roku a nie ze mamy czekac kolejny az racza zrobic nam grajacym "wodotrysk" w postaci zwyklego efektu wizualnego jak deszcz!!!

Jak napisal kolega ponizej, od takich fundamentalnych  i oczywistych rzeczy powinno sie zaczynac gre a pozniej dodawac wszystkie nowe fizyki gry itp

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej