Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 bez deszczu i hiszpańskich stadionów

<< < (11/12) > >>

pavulon666:
To mozna podsumowac jednym zdaniem - skoro w piłce nożnej nie liczy się pogoda pora dnia ani warunki zewnetrzne niech w pesie2015 zrobia jeden stadion z jedna porą dnia i 2ma kompletami strojów na wszystkie zespoły- najlepiej czarne i białe.

skoro liczy sie gameplaj mozna wymyślić jakąs wymówke . hmmm juz mam "architektura ps4 okazała sie bardziej skomplikowana niż myśleliśmy, ale może za rok".

gdyby wszyscy fani częściej wytykali firmie błędy moze coś by się ruszylo a tak co rok coś utna ,a co było(jak brudzace stroje) dorzucą.
A rzekomo jest postęp technologiczny. Wręcz uwielbiam narzekać na konami bo akurat mi zależy by gralo sie dobrze skoro co rok gram w kolejne części.

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoj ostatni post bo widze ze czytanie ze zrozumieniem jest probleme,nie chodzi o sam deszcz a o fakt ze co roku jest cos wyrzucone a po 2 latach dodane i pisza ze to nowosc,zalosna polityka konami, a tekst mpoesp rozwala system ,wiec dopracuja to w pes 2015' i tu pokazales po co jestes na forum,zeby promowac pesa mimo ze nie wiesz co bedzie w pes 2015 to juz mowisz ze to dopracuja,wiec ja moge napisac ze w pes 2015 bedziemy miec oryginalna lige angielska,stary ogarnij sie,ja i tak bede gral w pesa ale czytajac to co ty piszesz smiac mi sie chce,ja nie zagralem jeszcze w 14 a ty piszesz ze 15 bedzie dobra:D pozdrawiam wariacie!

--- Koniec cytatu ---

Po 1. Domyślam się, że nie masz więcej niż 12 lat, bo z czytaniem ze zrozumieniem i myśleniem jest u Ciebie problem.
Po 2. Nigdzie nie napisałem, że "15 bedzie dobra:D"
Po 3. Płaczecie, że nie ma deszczu, który i tak był widoczny tylko na zbliżeniach.
Po 4. Śledzę twittera Adam Bhattiego także wiem co zostało pominięte w PES 2014 a będzie w PES 2015

PS. "podrawiam wariacie!"? WTF? Dzisiejsza młodzież ma coraz głupsze teksty.

Pendrax:
Zawsze jest tak że co by konami nie zrobiło zawsze będziecie  narzekać  bo sami szukacie dziury w całym.Nie byłoby ligi włoskiej byście narzekali nie ma deszczu a jest liga włoska narzekacie.Myślicie że konami nie zdaje sobie sprawy że zawsze znajdą się ci co będą narzekać?Przecież dla konami EA itd głównym wyznacznikiem jest to ile zarobią na swojej produkcji. Konami nie wyda milionów na mega licencje bo wiedzą że są patche fanowski plus zaoszczędzą sporo kasy.Wam już się nigdy nie dogodzi bo wy najnormalniej w świecie lubicie narzekać zamiast cieszyć się z tego co jest a i dodam że na ogół mądry człowiek nie narzeka ani nie zazdrości a więc szkoda że tylu głupców jest na tym forum :Dpozdro

Płotek:
Jeden mądrzejszy od drugiego...

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo 1. Domyślam się, że nie masz więcej niż 12 lat, bo z czytaniem ze zrozumieniem i myśleniem jest u Ciebie problem.
Po 2. Nigdzie nie napisałem, że "15 bedzie dobra:D"
Po 3. Płaczecie, że nie ma deszczu, który i tak był widoczny tylko na zbliżeniach.
Po 4. Śledzę twittera Adam Bhattiego także wiem co zostało pominięte w PES 2014 a będzie w PES 2015

PS. "podrawiam wariacie!"? WTF? Dzisiejsza młodzież ma coraz głupsze teksty.

--- Koniec cytatu ---

Zwrot "WTF" bardziej wskazuje, że to ty masz "mniej niż 12 lat". Opanuj się człowieku. Nie zrobisz z ludzi rycerskich obrońców Konami.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEZawsze jest tak że co by konami nie zrobiło zawsze będziecie  narzekać  bo sami szukacie dziury w całym.Nie byłoby ligi włoskiej byście narzekali nie ma deszczu a jest liga włoska narzekacie.Myślicie że konami nie zdaje sobie sprawy że zawsze znajdą się ci co będą narzekać?Przecież dla konami EA itd głównym wyznacznikiem jest to ile zarobią na swojej produkcji. Konami nie wyda milionów na mega licencje bo wiedzą że są patche fanowski plus zaoszczędzą sporo kasy.Wam już się nigdy nie dogodzi bo wy najnormalniej w świecie lubicie narzekać zamiast cieszyć się z tego co jest a i dodam że na ogół mądry człowiek nie narzeka ani nie zazdrości a więc szkoda że tylu głupców jest na tym forum :Dpozdro

--- Koniec cytatu ---
No tak, ale nie ma czegoś takiego jak licencje na deszcz czy śnieg, Nie podoba mi się tylko to, że często usuwają pewne rzeczy aby w następnej edycji je dodać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej