Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2014 V 1.1 DOWNLOAD!!!!! NIE WYWALA
tomazi78:
dobdzie, dobdzie ;)
tommy9999pl:
NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2014 v.1.4 (ostatnia wersja) WKRÓTCE!
Korzystając z tego że ja (Tommy9999pl) choruję i to choruję na urlopie, każdy wolny czas poświęcam ostatniej wersji Spolszczenia do PES 2014. Będzie to wyłącznie moja praca w której będą mi pomagać dwie nowe osoby (jeden pan od poprawnej polszczyzny, drugi od błędów i bugów znalezionych przy nowym spolszczeniu)
Jaki tym razem mam plan?:)
-Przetłumaczony tryb World Challenge na Mistrzostwa Świata (Konami nie mogło zrobić trybu Mistrzostw Świata ponieważ to kosztuje $$$)
-CAŁKOWICIE wyeliminowane literówki w spolszczeniu.
-Poprawione nielogiczne zdania, średnio-sensowne itd.
-Zmiana formy językowej z Bezosobowej do Drugiej osoby np. Nie można wziąć udziału w tym turnieju/ Nie możesz wziąć udziału w tym turnieju.
-Całkowicie Poprawiony i Przetłumaczony Tryb Sieciowy!!! (Otrzymałem oryginalnego PESa w pudełku do domu od jednego z fanów naszego spolszczenia!!!)
-Przetłumaczone wszystkie teksty pojawiające się aż do DLC 7.0.
-Widoczny napis "Polski" przy zmianie języka z innych języków np. ktoś kto włączył język po niemiecku, wskoczy do opcji języka a tam będzie wybór Polski. Nie tak jak kiedyś było z wersją English
-Polskie nazwy klubów i reprezentacji (a przynajmniej tego drugiego).
*Będzie to prawdopodobnie plik edycji dostosowany dla tych którzy korzystają z gry grając na DLC 7.0 i patchu 1.16. + World Challenge.
Plik Edycji będzie spokojnie działać w sieci. KONAMI na to zezwala.
-Instalator w wersji bez FileLoadera (Wersja RAR) oraz wersji z Loaderem (Instalka)
Mam nadzieję że te ostatnie miesiące z PES 14 spędzimy z POMPĄ!!! :)))
Screeny
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Screeny możecie znaleźć w albumie na naszym oficjalnym profilu fanowskim. Zachęcam oorąco do śledzenia nas :)))
REJESTRACJA lub LOGOWANIE[/b][/size]
Mikson3002:
Nie chcę nic mówić, ale strona pes-poland aktualnie nie działa.
Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie chcę nic mówić, ale strona pes-poland aktualnie nie działa.
--- Koniec cytatu ---
beniaminek:
Jakiś dziwny ten instalator. W ogóle nie spolszcza
Nawigacja