Co do tych twarzy to faktycznie, niezla lipa, tez probowalem, wszystkie twarze wychodzily mi, jakby to powiedziec, takie typowo azjatyckie niz europejskie. Dziwnie wygladajace oczy itd, w poprzedniej czesci zajmowalo to max, 15 min i wszystko bylo zrobione elegancko i pilkarz faktycznie mogl przypominac nas samych, w tej czesci jest to niemozliwe, robilem jedna twarz 30 min i efeket jak pisalem wyzej. Do tego okroili ten i inne tryby do makismum, w imie czego ja sie pytam... Jeszcze jakby faktycznie gra powalala grafika i byla mega pod wzgledem rozgrywki, to zrozumialbym to, ale nic takiego jak do tej pory nie dostrzeglem i pewnie nie dostrzege do wrzesnia 2014. Brak fajnych cut scenek jak rok temu, podobalo mi sie to, faktycznie dawalo zludzenie rzeczywistosci, gdy po meczu rozmawialo sie z menedzerem, albo po transferze do nowego klubu konferencja i wyjscie na stadion przy pelnych trybunach i robienie trickow z pilka, to bylo to, w tym roku tego w ogole nie ma i PES strasznie sie cofa zamiast isc do przodu. Do tego tak zjebane menu, ze tego sie nie da ogarnac, jesli chcesz cokolwiek zrobic, to zajmuje to strasznie duzo czasu, brak kalendarza tez jest na minus i oczywiscie gra na tych samych stadionach, to jest strasznie nudne. Nie wiem ile stron zajela by mi analiza wszystkich minusow tego trybu, a co dopiero calej gry, straszliwa porazka konami w tym roku. W tamtym roku bylem pewny, ze pes zrobi duzy progress w nastepnej czesci, ale sie zawiodlem. Zdecydowanie odradzam kupna tej gry, chyba wroce do 13nastki i w przyszlym roku znow dam sie nabrac na sztuczki japoncow.