Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 - problemy, błędy, pytania
matyjasik90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie dziwne, że grafika do dupy, skoro nie ma karty graficznej GeForca 550 GT na PC. Podaj pełną specyfikację sprzętu. Model procesora oraz karty grafiki.
--- Koniec cytatu ---
to włóż mi to do laptopa
soszmen24:
Nie dziwne, że grafika do dupy, skoro nie ma karty graficznej GeForca 550 GT na PC. Podaj pełną specyfikację sprzętu. Model procesora oraz karty grafiki.
--- Koniec cytatu ---
Koleś jak gówno wiesz, to się nie wypowiadaj. Jak nie ma GF 550 GT na PC, skoro ta karta jest już na rynku ponad dwa lata?
Puknij się czoło, albo zastanów 5 razy, zanim coś napiszesz.
Xander:
Dziala na XP?
olivier:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoleś jak gówno wiesz, to się nie wypowiadaj. Jak nie ma GF 550 GT na PC, skoro ta karta jest już na rynku ponad dwa lata?
Puknij się czoło, albo zastanów 5 razy, zanim coś napiszesz.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma Karty GeForce 550 GT ! Jest, ale tylko GeForce GTX 550 Ti ! Więc jak Ty gówno wiesz to się nie wypowiadaj, siedzę przy komputerach więc wiem. A autor postu podał kartę graficzną "GT 550" a takowa nie wyszła na PC, google nie gryzie. Wystarczyło by podał producenta.
kulka1981:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna najniższych Ci pójdzie.
Ja za to mam pytanie czy macie podobne cięcia przy powtórkach co ja? Ustawienia max 1080p
w czasie rozgrywki płynne 60fps bez ciec lecz w powtórkach ciecia a fps latają 52-54... co mnie dziwi na srednich ustawieniach to samo..
Core2Duo E8400 @ 4.0GHZ
4Gb ram
Ati 6850 oc
--- Koniec cytatu ---
Witam
Mam podobny problem przy powtórkach, ale FPS nie skacza mam 59-60
I7-2700K 4,4GHZ
8GB Ram
Asus GTX780 DCIIOC
Czy ma ktoś jeszcze tak i czy jest na to jakiś sposób?
Pozdr maniaków PESa
Nawigacja
[#] Następna strona