Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 - problemy, błędy, pytania
OnoMatoPeja:
Stronę wybrałeś ale ustawiłeś pewnie aby to COM grał za ciebie a nie ty.
Popatrz w opcjach sterowania (tam gdzie wybierasz strony) lub profilu sterowania.
1234554321:
Pozmieniałem i jest dobrze, ale tylko jak gram pojedynczy mecz, natomiast w trybie ML nadal to samo.
szczęsny13:
Witam, mam taki problem: Wgrałem sobie Firepatch 6.0, wszedłem w tryb edycji zawodników i przy Szczęsnym przez przypadek wcisnąłem Face -> Build, a jego twarz zamieniła się w domyślną i nie mogę tego naprawić :( Czy wie ktoś jak mogę przywrócić tę twarz która była w patchu ??? :'(
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Pozmieniałem i jest dobrze, ale tylko jak gram pojedynczy mecz, natomiast w trybie ML nadal to samo.
--- Koniec cytatu ---
Masz coś źle ustawione w ustawieniach tego trybu, popatrz dobrze.
--- Cytuj ---Witam, mam taki problem: Wgrałem sobie Firepatch 6.0, wszedłem w tryb edycji zawodników i przy Szczęsnym przez przypadek wcisnąłem Face -> Build, a jego twarz zamieniła się w domyślną i nie mogę tego naprawić :( Czy wie ktoś jak mogę przywrócić tę twarz która była w patchu
--- Koniec cytatu ---
Wgrać od nowa patcha, najprościej.
szczęsny13:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWgrać od nowa patcha, najprościej.
--- Koniec cytatu ---
Niestety patch już usunąłem i musiabym go pobierać jeszcze raz :( Zastanawiałem się czy nie ma jakiegoś sposobu żeby to naprawić i przywrócić twarz
Nawigacja
[#] Następna strona