Dział Ogólny > PES 2014
PES 2014 - problemy, błędy, pytania
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---ale na konsoli ? gdzie mam mu to przestawic ? on nic nie wie a ja od dawna tylko na PC gram
--- Koniec cytatu ---
Pomyliłem się z tą grafiką xD
Nie popatrzy w ustawieniach telewizora, może coś jest na rzeczy z obrazem. Niech posprawdza co się tylko da.
Może to być wina kabla HDMI ale to raczej mało prawdopodobne.
Może jakieś ustawienia w konsoli jeśli on ma swoją lub ty u niego uruchamiasz konsole na jego TV (więc opcje w TV posprawdzać).
Więcej nie ma pomysłów.
--- Cytuj ---witam mam pytanie czy jest jakiś nowy patch z przeprowadzonymi transwerami letnimi , i z liga angielską niemiecką całkowicie odkodowaną ? aktualnie mam pesedit 3.0 i jestem zadowlony , ale mam nie mam transwerów z lata, tylko ze stycznia najwcześniej
--- Koniec cytatu ---
Na tej stronie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE masz all patche pod PES 2014.
Musisz coś wybrać, lub poszukać OFa pod pesedit z transferami a potem podmienić z obecnym co masz, pod warunkiem że nie zawiera nowych struktur lig...
Franek1994:
Witam pobrałem patcha do którego potrzebuje dlc 1.0 2.0 5.0 i 7.0 wszystkie te dlc pobrałem z takimi nazwami jakie powinny byc w downoland czyli np dlc 7.0 ma dt500_2999999.cpk i kiedy wrzucam je do downoland i sprawdzam wersje dlc w grze to nic sie nie zmienia tylko ciągle pisze data pack unimplemented , czyli wychodzi na to że żadne dlc nie działa , co mam zrobic ?
OnoMatoPeja:
Zainstaluj najpierw patch konami, najnowszy jaki jest, jeśli ci zależy i masz oryginalną grę.
DLC możesz ściągnąć poprzez grę. Ale najnowsze zawiera 2GB danych...
Możesz wgrać ręcznie, tak jak chciałeś zrobić, ale nie potrzeba Ci all DLC a ostatnie jakie wyszło (zawiera w sobie poprzednie wydania).
Po za tym pisałem w innym temacie:
1. DLC wgrywasz ręcznie do: C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download nie do folderu gdzie jest gra zainstalowana.
Z tym że folder ProgramData jest ukryty (jest to folder systemowy).
2. I teraz folder o nazwie download (z lokalizacji ProgramData) skopiuj do folderu gdzie masz zainstalowanego PESa (do folderu KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014).
Czynność tą robisz na czystej grze (bez patch'y typu pesedit).
Franek1994:
czyli dobrze te dlc wgrywam , ale działa mi tylko dlc 3.0 , a dlc 7.0 nie działa
BORIQUA:
witam. panowie mam takie pytanie.. jest możliwość grania ze znajomym on-line? chcę zagrać z bratem przez sieć i nie wiem jak się połączyć z konkretnym graczem on line. gram na ps3
Nawigacja
[#] Następna strona