Dział Ogólny > PES 2014

PES 2014 - problemy, błędy, pytania

<< < (7/379) > >>

dzony76:
Ja mam problem z klawiaturą;/ tzn może to jakaś głupota ale nic nie gmerałem w ustawieniach a nie działa mi klawisz esc którym chce pomijać animacje na początku meczu lub włączyć pause.. Chyba że to sie robi innym klawiszem. Może ktoś pomóc?

Krzysiekz94:
Mój problem wygląda następująco.
Instaluję grę wszystko ładnie idzie, odpalam pes2014.exe i co ? i nic ...
Proces nagle znika i nic się nie dzieję, jeszcze dziwniejsze jest to że nie mogę nawet uruchomić settings !
Tak samo jak w przypadku pes2014, niby się coś ładuje ale nic z tego nie wynika, po chwili proces znika.
Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów z PES'em.
Mój Komputer:
Windows 7 64 bit
Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz
RAM 4 GB DDR2
Karta Graficzna ASUS EAH4550 series 512 DDR3
Bardzo proszę o pomoc ! Tyle czekałem na tego PES'a i na myśl że teraz w niego nie zagram aż mnie coś boli...
Aha jakby co to sterowniki wszystkie mam zaktualizowane.
Myślę że mój sprzęt powinien pociągnąć tego PES'a a przynajmniej powinna się odpalić aplikacja settings...

pakero999:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaką masz kartę graficzną ?

--- Koniec cytatu ---
Geforce GTX640 GT gram na full hd oraz ustawieniach detali na maksa :) także dlaczego nie mam zabrudzeń na koszulkach?;/

Fures:
Panowie nie mam komentarza podczas meczu, w opcjach wszystko włączone, a może coś mi umknęło. Proszę o pomoc jeżeli ktoś ma podobny problem.

Problem rozwiązany.

BUCZO:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam nie mam wogole dzwieku w nowym pesie pomoze ktos plissss

--- Koniec cytatu ---

mam ten sam problem... próbowałem już różnych sposobów i nic :( miał już ktoś taki problem i rozwiązał go ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej