Czytanie ze zrozumieniem się kłania: "Widać, że zapomnieli, o opcjach "Wait for Vsync" oraz "Enable Frame Skipping" - , która była lekarstwem od kilku lat, dla PES'a."
w PES 2014 nie ma takich opcji, o tym piszę !
Nie doczytałem pod zdjęciem...
Po za tym: "Widać, że zapomnieli, o opcjach "Wait for Vsync" oraz "Enable Frame Skipping" - możesz korygować poprzez ustawienia w opcjach karty bez względu czy są te opcje czy nie.
Konami nigdy nie dawało większego pola manewru w ustawieniach detali gry. Trzeba to robić ręcznie, poprzez odpowiednie aplikacje (panel sterowania karty graficznej lub jakieś inne alternatywne oprogramowanie).
A sugestia taka że tylko ustawienia w opcjach dla 3D pozostają (zmienne konfiguracje - nie wiesz jak, szukaj w wyszukiwarce).
Ewentualnie czekaj na przebieg zdarzeń ze strony Konami w postaci poprawek.
Witam
Chciałem odinstalować PES 2014, żeby później go zainstalować, zrobiłem wszystko, odinstalowałem PES'a, ale gdy wkładam płytę do napędu to znów wyskakuje jak normalnie, że mogę grać ( nie mogę bo gdy wciskam play to nic się nie odpala) i że mam odinstalować grę ale nie mam czego już, więc pomoże mi ktoś co mam zrobić??? Co mam jeszcze usunąć i gdzie?
Proszę o pomoc bo nie mogę grać ani nic zrobić
Wykasuj ręcznie pozostałości po odinstalowaniu.
Wykasuj folder z grą tam gdzie ją zainstalowałeś.
Wykasuj z moich dokumentów folder "Pro Evolution Soccer 2014".
Ściągasz program CCleaner (patrz google), instalujesz, uruchamiasz, przechodzisz do zakładki (po lewej) Rejestr, dajesz skanowanie, jak zakończy dajesz "Napraw...." - robisz tak do 3 razy, skanowanie, naprawa.
Wkładasz płytę.
Jak wyskoczy okno i dalej będzie pisać "PLAY" a będzie dostępna opcja od instalacji do wchodzisz w nią, lub Uninstall.