Dział Ogólny > PES 2014

Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania

<< < (11/14) > >>

rudek9:
Tylko, że Tryb BAL jako GK jest nuuuuuuuuudny. Gdy gra drugi bramkarz, twoja drużyna albo remisuje, albo przegrywa, a gdy ty grasz, to lecą wyniki pokroju 7-0, 9-1 itp itd....

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam wszystko ok. Gra i śmiga aż miło :)

--- Koniec cytatu ---
a w jakim zespole grasz, bo ja w Bundeslidze i może dlatego

rudek9:
Rozegrałem mecz Hertha - Bayern. Zremisowałem, bo zapomniałem ustawić sobie klawiszologii. Wszystko szło super pięknie i ładnie.

peszekFCB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo zmianie zawodnika nadal trzeba czekać na koniec meczu, nie można pominąć reszty spotkania. Przyśpieszenie czasu jest mniejsze niż w 13. Na plus, że od początku gry w BaLu piłkarze z twojej drożyny podają ci piłkę bez problemów. W poprzednich częściach udawali, że cię nie widzą.

--- Koniec cytatu ---

Co do tego czekania to jest jakaś masakra, nie dość, że zmniejszono przyspieszenie to jeszcze na siłę zmieniają Cię w 60 lub 75 minucie (dłużej pograłem tylko na pozycji pomocnika)...  Lipa totalna jest też z tym, że każdy mecz, obojętnie jaką drużyną gram na Konami Stadium...Takie pytanie do Was, czy macie tak, że nawet gdy nie strzelicie bramki ani nie zaliczycie asysty to zostajecie wybrani najlepszym zawodnikiem ?

komiks:
Dlaczego żółtki tak spierniczyli gre? Tryb bal okrojony jak tylko można było, wygrałem Ligę Europy i Superpuchar ale nigdzie takiej informacji nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak trybu Bal online , gdzie można było pograć sobie na punkty i rywalizować między sobą z kolegami z neta. Wytłumaczcie i dlaczego zmienia się to co dobre i sprawdzone, chwalone na taką ch... z grzybnią?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej