Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania
rolek86:
W pes 2013 nie gralem w bal'a. Ostatnio grałem w 2012. Zirytowany trybem online wlaczylem BAL. Gra się nawet znośnie, o ile człowiek jest w stanie przymknąć oko na liczne błędy np. poziom rozgarnięcia kolegów z drużyny (mimo gry na wysokim poziome trudności).
O ile zmiany w 60 minucie można przeżyć to już tempo gry to jakaś tragedia. Nie ma przyśpieszenia i trzeba oglądać mecz. W ogóle dziwne jest to że zaczyna się w pierwszym składzie i jest się zmienianym w 60 minucie. Natomiast nie zacząłem nigdy meczu na ławce. Gdzie tu logika?
Oceny jak oceny. Jak gramy w słabej drużynie, to dostajemy wyższe. Po pierwszym sezonie poszedłem do Juve i tutaj mimo że strzelę w meczu 2 bramki, zaliczę kilak asyst to mam ocenę max 8. Jak nic nie zrobię przez 60 min, ale sobie pobiegam z piłką to 7. Ocena jest wyliczana na podstawie ilości dotknięć piłki i dystansu z nią przebiegniętego. Skalę ocen można przeżyć.
Najbardziej mnie irytuje menu, czemu to tak wszystko wolno działa. Żeby odczytać liczbę goli i asyst w danej lidze trzeba się naklikać w menu. Dramat.
Kupuje pes'a od wersji 2008 ale ten jest chyba najsłabszy.
koti333:
siemka a ja mam takie pytanie stworzyłem zawodnika na BL i moja pozycja to LWF a gram na CB co mam zrobić zeby było normalnie ??
dobrzyn1993:
Wie ktos jak zmienic numer dla swojego zawodnika po tranferze do danego klubu ?????
borus213:
Panowie a powie mi ktoś jak w Balu śmigać z kamerą np. Wide ale tak aby to nasz gracz był głównym obiektem. Aktualnie na każdej kamerze, oprócz Blink (chyba tak to się zwie, ta z dachu) bo na tej kamera biega za mną a nie za piłką.
W 2013 o ile pamiętam była opcja wyboru za trybu kamery a tutaj nie widzę.
A tak w ogóle tez macie tak, że albo jesteście w składzie meczowym w pierwszym składzie albo Was wcale nie ma? Ja mam teraz drugi sezon w Realu Sociedad i gram co drugi mecz. Co drugi mecz wywala mnie trener ze składu, mimo iż mam dobre oceny - 7-7,5
Adiskuter:
kiedy sie dostaje oferty od reprezentacji zeby można było je prowadzić ??
Nawigacja
[#] Następna strona