Dział Ogólny > PES 2014

Tryb Become a Legend - problemy i rozwiązania

<< < (14/14)

Artur 7:
masz tą opcję w zakładce Camera - ball/player

Cwaniak:
Pierdziele co za szajs ten tryb. Mimo tego że w każdym meczu mam ocenę powyżej 7 (średnia z sezonu to 7,4) to i tak kończy się kontrakt i nie dostaje propozycji przedłużenia. Te zmiany w 60minucie są tylko dlatego że rezerwowy ma wyższy overaal niż ty. Tryb jest tak okrojony że po kilku sezonach jedyne co sie chce zrobić to wejść w panel sterowania i odinstalować tego PES'a. Byłem fanem kopanki od żółtków od 2008 roku ale teraz na 9 miesięcy idę do EA, mam już dość kompromitacji PESA!

beniaminek:
Panowie mam takie pytanie.
Gram kilka sezonów w trybie Become a Legend i mam taki problem. Mianowicie dostaję regularne powołania do kadry Polski (zdobyte Mistrzostwo Europy , Świata tak na marginesie :D)tylko, że jak kadra gra mecze towarzyskie to rywalizuje z jakimiś Hondurasami, Kuwejtami, Panamami, USA, Nowymi Zelandiami! Jeszcze nie zdarzyło mi się zagrać meczu z reprezentacją kraju strefy Europejskiej!! To chore według mnie! Jedyna możliwość rywalizacji to eliminacje na Mistrzostwa Europy lub świata! Można to jakoś zmienić, ustawić? Proszę o info!

lmc0pl:
Witam, gram zawodnikiem z pola. tzn mam wbitą pomoc i napaść a trener wrzuca mnie na bramkarza. Jak to można zmienić, pomoże ktoś?

beniaminek:
Na komputerze da się przyspieszyć czas i to bardzo łatwo :D Wystarczy grając na pc nacisnąć ikonkę windowsa i już mecz leci szybciej. Na konsoli nie wiem jak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej