Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Master League Online
thomson72:
Cześć,
Widzę że temat umarł śmiercią naturalną...
Chciałbym wrócić do wątku kogo warto kupić.
Moje spostrzeżenia:
1. Drużyna którą bardzo dobrze gra się samemu nie do końca dobrze sprawuje się w trybie trenerskim, np. przegrywam z kimś 4-3:0 w trybie trenerskim a wygrywam 3:2 w meczu zwykłym. Najbardziej irytuje mnie CAVANI.
3. Kogo warto kupić: Według mnie- Muller, VIDAL, Pique, Dante, Reus, Verengtonen, oczywiście Cavani i Ronaldo (których nie mam),
Bramkarze- mam Heltona (rezerwa, łatwo go przelobować- tragedia w PES 2014 nie stosuję tego typu zagrywek bo jest to po prostu wykorzystywanie błędu gry a nie super akcja), Boruc (ani razu go nie przelobowali), miałem Casillasa i Buffona ale w tej grze to strata kasy i tak traciłem czasami 4 bramki (z niczego)
Napiszcie spostrzeżenia i kogo warto mieć według was.
sejten88:
Witam,
Mam takie pytanko, jaka jest korzyść z grania w turniejach (oprócz tego, że można zdobyć te śmieszne gwiazdki)? Kiedyś dołączyłem do jednego turnieju, jako że byłem tam jedyny to go wygrałem ;D Spodziewałem się, że wpadnie dzięki temu trochę assets (czy jak to się po polsku nazywa), ale nic takiego się nie stało. Czy to dlatego, że byłem sam w turnieju? Jak to wygląda, gdy są również inni gracze?
Roter80:
pes 2014 PS3- Heyka Gram w Continental League- Total Cost 20229 Lv.3 - meczy 213 I pytanie- Spotykam graczy którzy rozegrali relatywnie niską ilość meczy 10-15 a mają zawodników z najwyższej półki czyli Lv.5 - w jaki sposób to zrobili? Gdzieś się rejestrowali? Fanpage? czy co? Dzięki
sejten88:
Z tego co zauwazylem to mecze sa liczone dla konkretnej ligi wiec mogli zarobic na tych zawodnikow w innych meczach. Zaznaczam, ze jest to tylko moje spostrzezenie i domysly, nie potwierdzone pewnymi zrodlami.
aliboy:
siema mam pytanie czy jest jakas liga z posrod dostepnych gdzie lepiej leca punkty? zanim ja uzbieam na te gwiazdy to mi zycia braknie
Nawigacja
[#] Następna strona