Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Master League Online
Damskidg:
Witam Panowie mam problem nie mam wogole w pesie 2014 Master League Online , sciaglem Patcha 1.16 cos takiego i mialem , sciagalem up data i doszlo do 3/10 wyszlo mi z gry i gdy teraz wchodze to mi pisze "No String" probowalem reinstall , i bez patcha jest ok a gdy zas zpatchuje to tak samo pisze , Pomocy siedze juz przy tym 2 dni i nie moge zrobic ..
BlanQ:
Orientuje się ktoś czy po premierze PES 2015 będę mógł nadal grać w PES 2014 Master League Online, czy serwery wersji 2014 zostaną od razu wyłączone? Jak to bywało we wcześniejszych edycjach?
OnoMatoPeja:
Serwery PES 2014 nie zostaną wyłączone po nowej odsłonie gry.
Konami podtrzymuje ostanie 3 edycje gry. Czyli po wydaniu nowej odsłony: PES 2015, 2014 i 2013
Dopiero jak wyjdzie PES 2017 nie będziesz mógł grać w PES 2014 (wielce prawdopodobnie), ale mogę się mylić.
Wojtillo14:
Czy to jest Helton czy inny bramkarz, wychodząc nim zawsze będzie mu ciężko wyciągnąć się by obronić taki lob. Z bramkarzy polecam: De Gea, Courtuis, Hart, Neuer, Szczęsny czy Lloris.
Napastnicy? Alexis Sanchez, Gervinho, Tevez, Higuain, Sturridge, Soldado, El Shaarawy, Pato, Torres, Villa.
Nawigacja