Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia

PES 2014 File Loader 1.0.2.9 by Jenkey1002 (23/04/2014)

<< < (13/20) > >>

pietryk:
Mama pytanko: czy u Was też jest nieaktywna ta funkcja: "goalkeeper reaction speed?" Bo mi nie...

A przydałoby sie zwiększyć gdyz moim zdaniem za dużo goli wpada w tej grze :P nie wiem czy to nie jest winna tych nowszych fileloaderów, bo na którymś z tych starszych gra była trudnijesza-trudniej było gola strzelić-moim zdaniem.

mediapunta:
Podbijam. Dlaczego ta opcja jest nieaktywna?

dynasty:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMama pytanko: czy u Was też jest nieaktywna ta funkcja: "goalkeeper reaction speed?" Bo mi nie...

A przydałoby sie zwiększyć gdyz moim zdaniem za dużo goli wpada w tej grze :P nie wiem czy to nie jest winna tych nowszych fileloaderów, bo na którymś z tych starszych gra była trudnijesza-trudniej było gola strzelić-moim zdaniem.

--- Koniec cytatu ---

Idę w ciemno, że trwają prace nad tym i dlatego jest nieaktywne. Może jest to pokazane by uzytkownicy mogli zobaczyć jakie zmiany będa wprowadzone niebawem, z nowszymi wersjami

kamillo34:
Witam. Mam problem otóż zrobiłem wszystko tak jak opisane zrobiłem kopie pes2014.exe i wkleiłem do gry i zmienilem nazwe na pes2014 - original.exe i tak samo z tym .ini i odpalałem przez original i przez zwykłe ale żadnych zmian nie było. równiez w file loaderze zmienilem ustawienia grafy ale też nie ma różnicy. Mozecie jakoś to dokladnie opisac jakie pliki maja byc w folderze i jaki plik odpalac. A i ja mam patcha 1.04 i DLC 2.0i to nie przeszkadza dodatku???

Szkudi123:
File loader nie działa z patchem 1.04. Trzeba czekać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej