Dział Ogólny > PES 2014

Poradnik gracza pesleague - dołacz do największej ligi online w sieci!!!

(1/1)

newsman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Poradnik jest stworzony przede wszystkim dla osób rozpoczynających przygodę z naszą stronką. Filmiki pokazują krok po kroku jak poruszać się po stronce i jak grać poszczególne rozgrywki. Przepraszamy za jakość ale pomimo wielu prób nie udało się zrobić nic lepszego. Nie jest to jednak film superprodukcji - tutaj zobaczycie coś raz i już Wam wystarczy do wspólnej zabawy razem z nami. Aby móc to w miarę obejrzeć musicie włączyć film w jakości HD (720x) i na pełnym ekranie.
Na początek filmik prezentujący proces rejestracji na stronie i forum
Tutaj ważne, przy rejestracji użyjcie tych samych nicków, jakie macie w grze PES 2013 i/lub na PSN czy też XBL.

Jak rzucić wyzwanie i w jaki sposób wpisać wynik

MIRc, na którym spotykamy się i gramy,rozmawiamy,wspólnie spędzamy miło czas. Wszystko o nim: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jak napisać post o walkower/w sprawie problemu z rozegraniem meczu na pesleague.pl
Jak zagrać Puchar Dnia
Jak dobrze zapisać się do eliminacji ligowych

Oczywiście pamiętajcie by wybierać przy rejestracji ikonki z numerem PES 2013 oraz wybrać poprawnie platformę na jakiej chcecie grać, czyli PC,PS3 lub XBOX 360.

Jak macie jeszcze jakieś pytania, to zadawajcie je tutaj. Ktoś z załogi na pewno pomoże i wszystko wytłumaczy.

pesleague.pl

sajkoPat:
Są (/będą) organizowane ligi/turnieje, czy są tylko wyzwania? (PES2014)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESą (/będą) organizowane ligi/turnieje, czy są tylko wyzwania? (PES2014)

--- Koniec cytatu ---
czytaj stronę główną :) tam pojawiają się newsy o Pucharach/Turniejach dnia.
A będzie też i liga i inne rozgrywki ale spokojnie - niech trochę ludzi zakupi PESa. W końcu od premiery minęły 4 dni :)

Damian77777:
Jak ja moge z kims grac w lidze jak nie moge sie z nikim polaczyc w lobby ???? :(
Dla mnie to żenada zaplacilem 150 zł za gre i co mam ???"unable connect to oponent"
Zmieniłem modem,przeinstalowałem sterowniki,usunałem oryginalny antywirus,pesa przeinstalowalem 50 razy,i co ??Jak chce zagrac wyzwanie z nikim mnie nie laczy lobby a jak podlaczaja sie do mnie jakies głupki to ich łaczy bez problemu.Nie wiem już poprostu nei wiem co zrobic nie gram od 4 dni tylko probuje i nie moge ciagle to "unable with connect to oponent"
zagralem jedno wyzwane z kamilem i tez nie chcialo nas polaczyc raz polaczylo i zagralismy.
SPRZEDAM PES2014 w atrrakcyjnej cenie pisąc na PW  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej