Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

WENB PES2014 BLES01930 Option File (PS3) v1

<< < (3/4) > >>

rks.chuwdu:
tez macie w tym patchu tak, ze niektorzy zawodnicy z bundesligi maja strasznie staty zaniżone? np DIEGO ma overall 46??

Paszti_PL:
Patch działa wyśmienicie dobra robota!
Pare uwag z mojej strony:
1) Przydały by sie orginalne kity druzyn narodowych
2) Mile widziany facepack np. dla reprezentacji Polski (widzieliscie "Lewego" albo "A.Sancheza z Barcy? DRAMAT! :D)
3* Pytanko.. Czy też wam tak długo ładują sie herby klubów i lig? (przy wyborze druzyny tam gdzie sa nowe(orginalne) herby pierw jest pusto po czym po 5-10sekunadch dopiero pojawiaja sie herby)

I oczywiscie niecierpliwie oczekuje EKSTRALASA PATCH! Z Ekstraklasa Polską oraz 1 Ligą :) Herby, Nazwy, Nazwiska, Stroje :)

andriano:
Orientuje się ktoś czy są jakieś inne patche na PS3 ? Z licencjonwaną Bundesligą ( herby, stroje itp. )

LudzieZasad71:
Witam :)

Pamiętam jeszcze gre w Pes'a na kompie i tam instalwaanie patchy weszlo w nawyk :)
Cóż teraz czas na Playstation. Posiadam trzecia odsłone danej konsoli. Kupiłem Pes'a 14 i postanowilem umilic sobię grę tym właśnie patchem. Ale zgrałem wszystko i schody. Nie działa mi dalej tak jak było w orginalnej wersji. System daty nie kopiowałem tak jak pisało w instrukcji do instalowania patchy. Proszę o pomoc. Mam jescze pytanie Czym się rózni BLES od BLAS ? I drugie pytanie czy to naprawde waży tylko 60 MB ? :)

hieronimWozignoj:
Ja mam ogromny problem ??? Mianowicie mam patch i wszystko dobrze działa poza tym że nie mam zawodników np  w Borussi Dortmund.Ten sam patch wgralem szwagrowi i u niego wszystko jest. Ma składy i wszystkie pozostałe "rzeczy"

Proszę o Pomoc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej