Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
WENB PES2014 BLES Option File (Xbox360)
Sebi:
A skąd pobrać dlc 1.0 ? Da się pobrać z internetu na komputer i przezucić na xboxa np. programem horizon? aktualnie nie mam możliwości podłączenia xboxa do internetu. I może ktoś podać link do tego programu'' Krok 1: Pobierz Slashr USB Xplorer'', nie mogę go znaleźć. Chcialem jeszcze zapytac co do tego kroku 3 - Pobierz swój plik opcji (OF), i zapisz te pliki na pulpicie. Swój plik opcji, to znaczy że własne pliki z pamięci konsolki, czy te pobrane ?
Sebi:
Sorka że post pod postem, ale jeszcze pytanko czy do wgrania dlc 1.0 potrzebne jest wgranie patcha 1.01, bo tak gdzieś przeczytałem ? Jak tak to skąd go pobrać ?
mateusztb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA skąd pobrać dlc 1.0 ? Da się pobrać z internetu na komputer i przezucić na xboxa np. programem horizon? aktualnie nie mam możliwości podłączenia xboxa do internetu. I może ktoś podać link do tego programu'' Krok 1: Pobierz Slashr USB Xplorer'', nie mogę go znaleźć. Chcialem jeszcze zapytac co do tego kroku 3 - Pobierz swój plik opcji (OF), i zapisz te pliki na pulpicie. Swój plik opcji, to znaczy że własne pliki z pamięci konsolki, czy te pobrane ?
--- Koniec cytatu ---
Wgrywasz DLC i Patch'a przez Horizona . Tutaj masz wszystko opisane :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ps. Jeżeli ktoś nie ogarnia intalacji tego of'a to obejrzcie filmik w pierwszym poście . Wszystko wyjaśnione ,wystarczy robić tak jak na filmiku ,a OF bd działał. Filmik jest pod pes'a 13 ,ale ja robiłem identycznie co ten gościu i mi działa OF .
Sebi:
Wielkie dzięki! Działa mi :P Też macie jakichś wymyślonych piłkarzy w Bundeslidze ? Teraz tylko czekać aż to poprawią :)
mateusztb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWielkie dzięki! Działa mi :P Też macie jakichś wymyślonych piłkarzy w Bundeslidze ? Teraz tylko czekać aż to poprawią :)
--- Koniec cytatu ---
Bo to jest wersja pierwsza :D Pewnie w następnych poprawią bundeslige . Na razie są zawodnicy z PES League .
Nawigacja
[#] Następna strona