Witam was drodzy forumowicze. Wróciłem po praktycznie półrocznej przerwie związanej z brakiem sprzętu komputerowego i wpadłem na pomysł utworzenia patcha związanego z PES6. Na początku zastrzegam wam, że nie chciałbym tutaj postów typu "po co taki patch, jak jest ProEvokijwieco Patch ver. 259283839048394" lub "Zamiast robić, to, to mógłbyś zakupić sobie PES 14 i dorzucić Update numer 0.0000000000000000000000012", nie. Chcę stworzyć coś swojego i byłbym wdzięczny gdyby forumowe fejmy i osoby zaprawione już w produkcji modyfikacji z chęcią mi pomogły.
Co miałoby być w tym patchu:
- Uaktualnione składy (stan z zamkniętego niedawno okienka transferowego)
- Nie chcę przerabiać Eredivisie (Uaktualnienie + Składy + Stroje ew. twarze)
- Poza tym standardzik, czyli pełna i nowa Premier League, Serie A, Ligue 1 i La Liga
- W miejsce Other League 1 chciałbym zaaplikować Bundesligę
- W miejsce Other League 2 kilka zespołów z Pierwszej Ligi Polskiej (GKS Katowice, Arka Gdynia, Wisła Płock, ROW Rybnik)
- W miejsce Other League 3 chciałbym wrzucić Polską Ekstraklasę (Z Zawiszą Bydgoszcz i Cracovią i bez Polonii Warszawa)
- Zaktualizować wszystkie zawarte w grze Reprezentacje
- Zmienić muzykę w menu
To by było na tyle. Jeżeli jeszcze wpadnę na jakieś pomysły to napiszę je tu (ew. jak moderacja przeniesie wątek, to w tym wątku przeniesionym)
+ SZUKAM LUDZI DO POMOCY! JEŻELI KTOŚ Z WAS JEST CHĘTNY I ZNA SIĘ NA RZECZY (Np. programowanie Kitservera, tworzenie kitsów, twarzy) TO PRZYJMUJĘ DO EKIPY JAK SWEGO!
Mam nadzieję, że pomożecie i razem stworzymy coś super ciekawego