Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Pes 2014 Komentarz
anusiak12-1993:
Sorki za zakładanie nowego wątku ale mam problem otóż mam pesa w którym nie przypadł mi do gustu żaden sposób komentowania... począwszy od angielskiego skończywszy na włoskim... Lecz w filmiku z youtube który podaje
REJESTRACJA lub LOGOWANIE jest bardzo fajny komentarz hiszpański ale nie mogę go znaleść nigdzie. Czy ktoś kto znalazł komentarz słyszany w podanym filmiku mógłby podać link do niego? Bardzo proszę o pomoc pozdrawiam
Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
anusiak12-1993:
--- Koniec cytatu ---
Właśnie w tym problem że wcześniej pobrałem już ten który jest w tym linku. Ten który podałeś już mam... I komentator bardzo w nim ,,piszczy" ma wysoki śmieszny głos... I w tym problem że nie mogę odnaleść komentarza który występuje w filmiku z podanego przezemnie linka pozdrawiam...
Miczki:
j
mateusz9966:
pobrałem angielski, skopiowałem tam gdzie trzeba (według nazwy pliku wyszukałem katalog) włączam grę, nie ma komentarza, sprawdzam opcje: komentarz angielski jest? jest, opcje dźwięku są? są, włączam raz jeszcze mecz, komentarz jest? nadal nie ma:/ coś nie tak zrobiłem czy jak?:/
edit
rozwiązaniem była aplikacja setting-> zmiana na stereo
gdzieś to tu na forum znalazłem.. jedyna droga której nie sprawdzałem przed wprowadzeniem postu.
Nawigacja
[#] Następna strona