0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Es_sabbi to jest komedia... Edytowałeś sobie dzisiaj jakiegoś tam posta bóg wie o jakiej treści, który nie dotyczył jakiejś nieobecności!!! Wiem, bo przejrzałem wcześniej cały wątek żeby mieć pewność, że niczego nie pisałeś. Chłopie czy Ty masz kilkuletnie dzieci przed sobą. Powinieneś wylecieć dla przykładu z hukiem z tej ligi i podobnie jak w/w dostać bana!!! TO JEST LIGA RÓWNYCH I RÓWNIEJSZYCH!!! Traktujecie każdego tak samo? Jak widać Es_sabbi to osoba inna niż reszta... Jeszcze oszukując wciskasz ludziom kit o napisanym poście. Brak słów!!!
mówi to osoba która powinna dostać bana za reklamowanie innej ligi i wysyłanie zaproszeń do niej na PW prosze Cię nie rób z siebie biednej ofiary - to że ja wyleciałbym z ligi byłoby Ci bardzo na ręke « dnia: Październik 26, 2013, 13:06:35 » : tej daty w żaden sposób nie można oszukać, możesz pytać o to msciciela. To że post był dzisiaj edytowany to jak już pisałem dlatego że był usunięty i musiałem go przywrócić abyś go widział
Widzę, że najeżdżanie Robaka na mnie i sabbiego trwa dalej Dobrze... Robak, a czemu nie zgłosiłeś się na Opiekuna pesleague.pl, gdy był nabór w związku z rezygnacją Deimiana i Dabala...? Z tego co widzę byłbyś świetny...
Tak jak pisałem... to nie jest najeżdżanie tylko równe traktowanie graczy, którzy olewają tą ligę i zabierają mój cenny czas, bo muszę pisać posty, wklejać screeny z prośbami o wo zamiast grać i cieszyć się z gry.
no i?? z tego co widzę termin pisania postów zawsze był na dzień przed terminem a termin rozgrywania spotkań to 10 listopad więc??A to że mojego posta nie widziałeś to miałeś takie prawo bo był wykasowany i stąd dzisiejsza zmiana gdy go przywracałem. Z resztą daty nie wstawienia posta na forum nie da się oszukać.
A Ty nadal swoje Wziąłeś posta z innego wątku napisanego tego 26.10, przeniosłeś do eliminacji, edytowałeś i wpisałeś co wpisałeś... Filozofii żadnej, a efekt o nieusuwaniu Ciebie widoczny
Jestem w kontakcie z każdym z przeciwników: kamil88, gap12, krychu, chudym - i pisałem że w zeszłym tygodniu nie byłem w stanie rozgrywać spotkań. Rozegrałem 6 spotkań bo to zgodnie z regulaminem jest minimum 1/3 spotkań.
Też pisałem może zaginął.
Pytanie:Belze oblokowałeś mi konto a tu juz po zapisach na wszystkie ligi itd. czy mam mozliwosc jeszcze sie zapisac?