0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
też bym zagrał a nie lista rezerwowa jak jestem aktywny, to trochę dziwne.
Proszę zrobić ankietę czy grać na formę losowej czy na zielonej, ja jestem za zieloną gdyż jak rozłączy mecz powstaje wielkie zamieszanie, że ktoś zrobił to celowo by mieć lepszą formę zawodników, nie wszystkie klub mają tak bogatą ławkę rezerwowych by swobodnie zastępować graczy, według mnie forma losowa daje więcej problemu niż pożytku. Dziękuje
hokus pokus czary mary-już tłumaczyłem tę kwestie gg,a jeżeli Ty już nie kumasz to trudno-zapraszam do książek...i jeszcze 1 sprawdź u kolegi w tym samym czasie zrobione screeny (win 7 i xp) czyżby 2 kompy? tego nie widzisz? brak kompetencji? czy nie chcesz widzieć? przejrzyj wkońcu bo to Ty jesteś Opiekunem.
dziękuje że czuwasz mi też się może przytrafić błąd w liczeniu
Ja pier..... teraz nie dziwie sie tym ludziom co pisza na Ciebie Artur ty to strasznie konfliktowy jestes musisz zawsze cos krytykowac i nic Ci sie podoba ( no chyba ze sam wymyslisz) Obojetnie Ci czy zielona czy losowa to siedz cicho a nie swoje glupie komentarze piszesz zachowujesz sie jak te dzieci z onetu co sie kloca co lepsze real czy barca, Sabbi nie krytykuje tylko dal kazdemu mozliwosc wypowiedzenia sie na tak czy nie a ty jak zwykle widac jakis glupi tekst musisz rzucic. Dorosnij czlowieku troche bo jak narazie wyglada ze jestes zakompleksionym dzieciakiem.
sprawia wam przyjemnośc np.strzelanie goli z lobów?że obrona odbija sie od siebie jak stado baranów? bug na bugu i to ma być frajda z gry? Dużo ludzi z odsłony pesa2014 zrezygnowało,bo jest ona-szczerze-bardzo ale to bardzo słaba.Konami pokazało jak można spieprzyć taką marke jak Pes. Poczytajcie sobie opinie graczy i różnego rodzaju fora Pesa 2014.Życie to nie tylko pes-zrozumcie to wkońcu rankingowcy.hahahaah dejavu nie wciągniesz mnie na twój i tak już bardzo niski poziom konwersacji i manipulacji.próbujesz robić jakąs pseudo nagonke na moją osobe??..weź sie chłopie odczep.. pes przesłania ci oczy ogarnij sie
Człowiek wraca do domu wchodzi na neta i tam też... No dobra, bo widzę, że masz problemy ze zrozumieniem, to Ci specjalnie wytłumaczę. Nie jest mi to obojętne na jakich ustawieniach będziemy grać, dlatego zabrałem głos w tej sprawie i po mojej wypowiedzi można jasno wywnioskować, że jestem za losowymi formami i moralami graczy. Ale Ty jak widać tego nie pojmujesz... Skoro mówisz, że sabbi dał możliwość wypowiedzenia się, to się wypowiedziałem! Przytoczyłem Real, Barcelone, czy tam City, bo ludzie grają tylko tymi zespołami szczególnie na Ronaldo, Messiego i Aguero. A gdy Ci piłkarze dostają strzałkę w dół przed meczem, to się zaczyna płacz, bo cała ich filozofia gry opiera się szczególnie na tych graczach i w tym momencie zostaje rozjeb... Ja nie mam Ronaldo i Messiego w składzie... Mam natomiast 37-letniego Tottiego ze speedem 75 i nie pękam przed Realami i Barcelonami nawet na lsowych formach Ale pewnie Ty po przeczytaniu tego testu swoim rozumem tego nie pojmiesz... I jeszcze jedno. Uważaj co do mnie piszesz, bo w tej chwili obrażasz Opiekuna rozgrywek...
Co do samego pesa bo cos sie zaliles... dla was czyli osob nie potrafiacych przegrywac kazda bolesna porazka jest spowodowana bugami.. typowe tlumaczenie osoby bezsilnej.. czlowiek wpakuje wam 6 bramek gdzie jedna jest z loba i juz nagonka bo usprawiedliwic becki jakos trzeba A pesik najlepszy jaki wyszedl od kilku lat mimo kilku bledow/bugow ktore w kazdym pesie byly jak i beda.
Nikt nie lubi przegrywac . Zazdroszcze Ci tego czasu i tyle rozegranych meczy. A schematy i wykorzystywanie bugów w grze chyba spowodowane jest tym, że masz czas i możliwosci rozegrania tylu spotkan i w 90% masz juz to wypracowane. Do zobaczenia w 1 lidze