Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by OLMAJTI (ARSENAL FC 2002/03)
severino:
Wunderbar !
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWunderbar !
--- Koniec cytatu ---
dziękować :D
OKOCIMSKI KS BRZESKO
GDB
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
GKP GORZÓW WLKP 2009/2010
GDB
severino:
Widzę, że MichW atakuje ;D. Czyli oprócz kompletu aktualnej Floty 1 Liga full (myślę nie tylko o tym forum :)). Jakie plany dalej? Niższe ligi? Może Motor Lublin - stroje MW Sport - i myślę, że wyzwanie dla Ciebie dobre. Dzięki za wszystko co do tej pory zrobiłeś !
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że MichW atakuje ;D.
--- Koniec cytatu ---
Kto wie co może wymodzić <hehe> Co do kitsów moją opinię już widziałeś olmajti ;)
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKto wie co może wymodzić <hehe> Co do kitsów moją opinię już widziałeś olmajti ;)
--- Koniec cytatu ---
hehe ;D
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że MichW atakuje ;D. Czyli oprócz kompletu aktualnej Floty 1 Liga full (myślę nie tylko o tym forum :)). Jakie plany dalej? Niższe ligi? Może Motor Lublin - stroje MW Sport - i myślę, że wyzwanie dla Ciebie dobre. Dzięki za wszystko co do tej pory zrobiłeś !
--- Koniec cytatu ---
Motoru stroje na pewno zrobię :D już się z nimi zaznałem i design naprawdę ciekawy :D
po za tym, dlaczego nie miałbym zrobić strojów z II ligi. mam sporo templateów które się powtarzają w niższych ligach. :D może jakieś zamówienia i na pewno trochę strojów retro :)
dziś komplet który jak dotąd sprawił mi najwięcej problemów. nie ze względu wykonania (domowe w grze prezentują się rewelacyjnie) ale poprzez config. konfigurowałem je przez ponad 5!!! godzin ale wiem że FileLoader nie działa poprawnie (przynajmniej na moim kompie :P )
OKS ODRA OPOLE
GDB FOLDER
Nawigacja
[#] Następna strona