Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pro Evolution Soccer Phoenix - Online
M4TT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mógłbyś napisać do swoich współtwórców czy mogą udostępnić? Bo chcę dodać swój koment, a znaleziony na necie map jest stary i nic nie pasuje porównując do aktualnego patcha
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Maxey ---All we got are handwritten notes by craney that show which name sounds up by hitting which callname ingame, but no file list. :(
--- Koniec cytatu ---
Katalonbar:
Jest w końcu! Tyle na niego czekałem, pamiętasz M4TT jak Cię namolnie cały czas o niego pytałem?
M4TT:
jakbym mógł nie pamiętać ;D
lukaszuk1995:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz braku czasu nie będę się tym zajmował, ale jak znajdę u kogoś skaner to zeskanuje i mogę komuś udostępnić notatki.
Po wydaniu końcowego OFa (bo jeszcze będą niewielkie poprawki) ktoś mógłby zacząć przypisywać każdemu graczowi "-" a później jak zapodam notatki to przypasować z notatek, bo taka opcja jest najszybsza (wiem z doświadczenia)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli udostępniłbyś notatki, mógłbym zrobić Polski komentarz do tego patcha.
Nazwiska do komentarza da się tylko ręcznie w PESie ustawiać, czy jest do tego jakiś lepszy program ?
P.S. Właśnie go instaluje.
M4TT:
Jest jakiś program ale tam masz chyba tylko numery, których ja nie znam, wiec łatwiej w PESie.
Zamieściłem wyżej post craney'a, który mówi m.in. o tym, że nie opłaca się robić dla innych języków dlatego, że będzie podwójna robota np. z transferami. (bo jak powinieneś się orientować przyporządkowywanie nazwisk wyczytywanych przez komentatora (callnames) zapisywane jest w OFie.
Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku !
Nawigacja
[#] Następna strona