Autor Wątek: The Gunners by Lysy10KKS |Do archiwum|  (Przeczytany 5156 razy)

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
Odp: The Gunners by Lysy10KKS |#8 Ozil wykluczony|
« Odpowiedź #20 dnia: Luty 28, 2014, 15:07:14 »
Czcionka moim zdaniem była lepsza poprzednia a co do samego kontuzjowanego to Arsenal będzie miał troche trudniej pod nieobecność Mesuta Ozila ale z drugiej strony taka kontuzja daje większe możliwości gry innym zawodnikom z drużyny.

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.06.2013r.
  • Dumny Po Zwycięstwie, Wierny Po Porażce
  • Gram w: PES 2015
The Gunners by Lysy10KKS |#9 Spotkanie z Fulham|
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 01, 2014, 13:53:15 »
Spoiler for Hiden:
Po tym spotkaniu zdecydowałem się na zmianę poziomu. Od teraz to klasa światowa. Decyzja chyba dobra, bo jak trzeci mecz rozgrywam, a ten kończy się bez strzału rywala to trochę to irytujące. Z grą ofensywną u mnie różnie, bo jednak trochę inaczej trzeba do tego podchodzić. Jeśli zacznę przegrywać i wgl. to na pewno nie zejdę znowu niżej, bo to bez sensu. Z czasem przecież i tak zacznę sobie na tym poziomie radzić. Zmieniłem także czcionkę i rozmiar zdjęć. Kombinuje, kombinuje i wszystko robię, by zadowolić czytelników. Czcionka ma umilić czytanie, a większe zdjęcia moim zdaniem dają lepszy efekt. Taki rozmiar raczej jest już tym optymalnym. Na wszystkie opinie i sugestie jestem jak zwykle otwarty. Zapraszam do lektury. ;)
|#9 Spotkanie z Fulham|

Sobota, 24.08.13r. | Craven Cottage, Londyn | Godz. 18:00 | Spotkanie w ramach 2.Kolejki

Zwycięstwo i miejsce w czołówce

Trafienie z 12. minuty dało zwycięstwo Kanonierom.

Jesteśmy już po trzecim spotkaniu Arsenalu, które jednak zostało rozegrane w ramach drugiej serii tych rozgrywek. Po tym spotkaniu graczy Arsene Wengera czeka dłuższa przerwa, a następny mecz zostanie rozegrany w ramach... Ligi Mistrzów. Początkowo mecz z Tottenhamem miał być rozegrany na początku Września co nie oznaczałoby prawie czterech tygodni przerwy. Stało się inaczej i Arsenal będzie miał dużo czasu na trening i po losowaniu, które odbędzie się za kilka dni spokojnie przygotowywać się do spotkania z rywalem w Lidze Mistrzów. Przejdźmy jednak do spotkania z Fulham, które zakończyło się zwycięstwem gości po bramce z 12. minuty autorstwa Oliviera Giroud. 

Podstawowym zadaniem dla Wengera przed tym spotkaniem była decyzja kim zastąpić Mesuta Ozila. Ostatecznie wybór padł na Santi'ego Cazorle. Hiszpan sprostał oczekiwaniom i rozegrał dobre spotkanie. Spotkanie tradycyjnie już zaczęło się od ataków Arsenalu. Pierwszy bramkę mógł zdobyć Lukas Podolski w 5. minucie, ale jego strzał z rzutu wolnego okazał się niecelny. Drugim kandydatem do zdobycia bramki był Theo Walcott, ale skrzydłowy chybił po prostopadłym podaniu Jakca Wilshere'a w 8. minucie. Na strzał z dalekiej odległości w 12. minucie zdecydował się ponownie Podolski, ale jego strzał na rzut rożny wybił golkiper gospodarzy. Jak się później okazało była to dobra decyzja. Z rzutu rożnego dośrodkował właśnie niemiecki zawodnik, a piłkę w siatce strzałem głową umieścił Olivier Giroud. Było to pierwsze trafienie Francuza w tym sezonie. Następnie przez kilkanaście minut Arsenal kontrolował grę, a zawodnikom Fulham nie paliło się do strzelenia bramki. Było to kolejne spotkanie Arsenalu, w którym ich rywal nie stara się atakować, a Kanonierzy spokojnie mogło rozgrywać piłkę. Kolejny warty zapamiętania atak Arsenalu był w 39. minucie. Po prostopadłym podaniu Podolskiego, Giroud był w okazji sam na sam, ale Stockdale wygrał wtedy swój pierwszy z wielu wygranych pojedynków z zawodnikami gości. W doliczonym czasie gry Giroud po raz kolejny znalazł się w sytuacji sam na sam, tym razem po podaniu Walcott'a, ale już drugi raz Francuz musiał uznać wyższość golkipera rywali. Tym akcentem zakończyła się pierwsza połowa, a Stockdale uratował Fulham od wyniku wyższego niż 0:1.

W drugiej połowie, a dokładnie w 51. minucie okazje mogli mieć piłkarze Fulham, ale Mitroglou znalazł się na pozycji spalonej. Kolejny pojedynek w sytuacji sam na sam ze Stockdale'em odbył się w 57. minucie. Tym razem swoich sił próbował Podolski po podaniu Cazorli, ale golkiper w tych sytuacjach był nie do pokonania i gdyby nie ta sytuacja z 12. minuty mogło być kiepsko jeśli chodzi o wynik z perspektywy Arsenalu. W 59. minucie byliśmy świadkami pierwszej zmiany w spotkaniu. Na boisku pojawił się Berbatov, który zastąpił Mitroglou. Rzut rożny z 60. minuty mógł przynieść dwubramkowe prowadzenie, ale po dośrodkowaniu Podolskiego niecelnie główkował Thomas Vermaelen. Blisko pierwszego strzału Fulham było w 71. minucie, ale dośrodkowanie Dejagah'a wyłapał Wojtek Szczęsny. Chwile później byliśmy świadkami kolejnych zmian. W drużynie Fulham na boisku pojawił się Parker, który zastąpił Kvista. Na podwójną zmianę zdecydował się Wenger, który na boisko wprowadził Rosicky'ego i Chamberlaina, a zmienił odpowiednio Cazorlę i Walcott'a. Kolejny już pojedynek z bramkarzem stoczył Giroud, tym razem po podaniu Czecha, ale to jednak nie pomogło i po raz kolejny lepszy okazał się Stockdale. Francuz przegrał z kretesem również w 83. minucie i także w sytuacji sam na sam. Chwilę później kolejne zmiany przeprowadzili trenerzy. Richardson zastąpił Riise w Fulham, a Miyachi zastąpił Giroud w Arsenalu. Młody Japończyk swoją okazję miał w 89. minucie kiedy to po uciekł obrońcom i wyszedł sam na sam z golkiperem. O dziwo piłką minęła bramkarza, ale na nieszczęście napastnika piłka trafiła w słupek i sytuacje opanowali obrońcy Fulham. Był to ostatni warty uwagi akcent w tym spotkaniu i Arsenal mógł po raz kolejny cieszyć się ze zwycięstwa. Po tym spotkaniu Arsenal wskoczył na 3. lokatę i ze spokojem może czekać na spotkanie w Lidze Mistrzów. Już teraz zapraszamy na wyniki losowania grup Ligi Mistrzów.

Fulham 0:1 Arsenal
12' Giroud (Podolski)
Zawodnik spotkania: Lukas Podolski 8.6/10

Składy:
Fulham: Stockdale - Riether, Amorebieta, Hangeland, Riise (83' Richardson)- Kvist (71' Parker), Holtby, Dejagah, Dempsey, Kacanikilić - Mitroglou (59' Berbatov)
Arsenal: Szczęsny - Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs - Arteta, Wilshere, Walcott (71' Oxlade Chamberlain), Cazorla (71' Rosicky), Podolski - Giroud (83' Miyachi)

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
Odp: The Gunners by Lysy10KKS |#9 Spotkanie z Fulham|
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 01, 2014, 15:39:03 »
Szczerze, dopiero teraz zacząłem śledzić tą karierę na poważnie.
Styl pisania jest spoko, graficznie też, mnie tam nie interesują "bajery" graficzne. Czcionka mi nie pasi, ale jakoś to przełknę.
Arsenal wygrywa po trudnym spotkaniu, Fulham postawiło twarde warunki, choć chyba tylko w obronie, bo w ofensywie to lipka (0 strzałów nawet niecelnych  ;D).
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 01, 2014, 16:53:15 »
Liczą się trzy punkty nie ważne ile strzeliłeś bramek liczy się wygrana, brawo dla chłopaków że grali do końca i wywalczyli trzy oczka.

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 02, 2014, 10:01:47 »
Z wyniku można powiedzieć, że mecz zacięty, ale patrząc na statystyki widać, że był jednostronny. Fulham postawił "autobus" w polu karnym i w ofensywie nie pokazał nic. Martwi trochę wasza skuteczność, ale najważniejsze są trzy punkty.
Młody Japończyk zaprezentował się przez chwilę na boisku z bardzo dobrej strony i mógł zdobyć bramkę gdyby nie ten słupek. Wydaje się że będzie z niego w przyszłości pożytek

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Autor wątku
The Gunners by Lysy10KKS |#10 Czas na LM|
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 03, 2014, 21:42:55 »
|#10 Czas na LM|

Losowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów 2013/2014

W czwartek, 29 sierpnia 2013 roku odbyło się losowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów. Fani futbolu czekali na ten moment bardzo długo. W końcu się doczekali i już niedługo będą mogli zobaczyć w akcji najlepsze europejskie drużyny. Każdy był ciekawy do jakiej grupy trafi obrońca tytuły, Bayern Monachium, który i w tym sezonie jest murowanym faworytem do zdobycia tego trofeum. Niemiecki klub w ostatnich latach regularnie występował w fazie pucharowej tych rozgrywek i w tym sezonie nie powinno być inaczej. Jednym z faworytów jest także FC Barcelona, która chce pokazać, że zeszłosezonowa porażka w półfinale z Bayernem, była przypadkiem. Choć oczywiście trudno w to uwierzyć, bo Monachijczycy roznieśli Dumę Katalonii w pył. W dwumeczu tego pamiętnego półfinału było 7-0 dla drużyny z Niemiec. Czy to był wypadek? Nawet najwierniejsi fani Barcelony w to nie wierzą i chcą tryumfu w tym sezonie, w tych rozgrywkach. Inny klub z Hiszpanii, Real Madryt także chce zdobyć to trofeum. Nie może to dziwić, bo od ostatniego tryumfu minęło dużo czasu, a najbardziej utytułowany klub musi w końcu się przełamać. Od wielu lat widać było dominacje angielskich drużyn, ale teraz poziom bardziej się wyrównał. Mimo to takie drużyny jak Chelsea, Manchester City czy Manchester United także chcą to trofeum zdobyć. Nie można zapominać także o Arsenalu, ale ta drużyna ma chyba najmniejsze szanse na tryumf jeśli chodzi o drużyny angielskie. Są też drużyny z Włoch jak np. Milan albo Juventus. Sporo zamieszania może zrobić także drużyna z Francji, PSG. Bogaci właściciele stworzyli bardzo dobrą drużynę i kto wie czy ten sezon nie będzie należeć właśnie do nich. Liga Mistrzów jest jednak nieprzewidywalna, ale mamy nadzieję, że te rozgrywki będą jak zwykle pełne emocji. Na uwagę zasługuje także awans po wielu latach klubu z polskiej ligi. W tym sezonie będzie Legia Warszawa. Poniżej prezentujemy wszystkie grupy tegorocznej Ligi Mistrzów.

GRUPA A
Manchester United
Szachtar Donieck
Bayer Leverkusen
Real Sociedad

GRUPA B
Real Madryt
Juventus Turyn
Galatasaray Stambuł
Kopenhaga

GRUPA C
Benfica Lizbona
Paris Saint-Germain
Olympiacos Pireus
Anderlecht Bruksela

GRUPA D
Bayern Monachium
Manchester City
CSKA Moskwa
PAOK Saloniki

GRUPA E
Chelsea Londyn
Schalke 04 Gelsenkirchen
FC Basel 1893
Legia Warszawa

GRUPA F
Arsenal Londyn
Borussia Dortmund
SSC Napoli
Olympique Marsylia

GRUPA G
FC Porto
Atletico Madryt
Zenit Saint Petersburg
Austria Wiedeń

GRUPA H
FC Barcelona
AC Milan
Ajax Amsterdam
Celtic Glasow

Spoiler for Hiden:
Przez ostatni weekend walczyłem o to, by nie kończyć tej kariery. Komp mi padł i musiałem zrobić wszystko, by te wszystkie dane odzyskać. Na moje szczęście udało się i dzisiaj postanowiłem wstawić odcinek, który miał ukazać się w Sobotę. Tekst wzięty z poprzedniej kariery Arsenalem z dodatkowym zdaniem o Legii. Musiałem ją wsadzić, bo tak chciała Fifa, która zamiast Steaua'y dodał Legię. Gdy chciałem to zmienić okazało się, że mogę zmienić klub na taki, który jest z tej samej ligi. Dodałbym oczywiście Lecha, ale jako, że stawiam na realność to postawiłem na mistrza, czyli Legię. Następny odcinek planuje na środę, bo oczywiście moje ukochane liceum wymyśliło sobie matury dla klas drugich, by sprawdzić tą śmieszną nową podstawę. To co najgorsze, czyli Polski już za mną, więc pozytywnie zapatruje się na następne dni. Przy okazji chciałem podziękować za głosy na najlepszego komentującego gdzie zająłem trzecie miejsce razem z Michu. Dziękuje także za głosy na moją karierę i mimo to, że zająłem czwarte miejsce to mam motywację, by powalczyć z pisarzami o karierę Marca. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wielkie za Wasze głosy. :)

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
Odp: The Gunners by Lysy10KKS |#10 Czas na LM|
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 04, 2014, 15:08:22 »
Od razu zaznaczam, że nie jestem żadnym specjalistą. Twoje teksty są ok, ale w opisie mecz Fulham użyłeś zbyt dużo powtórzeń... :) Przykładowo zdanie "sam na sam" powtarza się 5x w tekście i takie coś odbiera po prostu napięcia i emocji podczas czytania tekstu... ;) Gdyby było np. w 1 sytuacji - "sam na sam", w 2 sytuacji - "1 na 1", w 3 - "oko w oko", w 4 - "naprzeciw''... :)
Jeszcze takie zauważalne powtórzenia: "Na strzał z dalekiej odległości w 12. minucie zdecydował się ponownie Podolski, ale jego strzał" lub: "i rozegrał dobre spotkanie. Spotkanie tradycyjnie"   I tak jak mówię nie wymądrzam się, tylko wyrażam subiektywną opinię jako czytelnik.
Kontuzja Oezila musiała pokrzyżować plany, ale z drugiej strony daje to nieprzewidywalności opowiadaniu, czyli wielki + i takich absencji największych gwiazd powinno być więcej w innych karierach...
Grupę LM obrałeś taką jak na realu, a była to tak wyrównana stawka, że Napoli zdobywając 10 punktów i ogrywając na swoim obiekcie Borussię i Arsenal nie mogło cieszyć się z wyjścia do fazy pucharowej...
Jeżeli w następnych meczach również rywale nie będą w stanie stwarzać więcej sytuacji, to nie wahaj się zwiększyć poziomu, żeby nie było nudno...
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2014, 15:10:51 wysłana przez Artur 7 »
" border="0" border="0

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 04, 2014, 16:09:35 »
Tekst trochę do poprawki, ale to wszystko przyjdzie z czasem, domyślam się (jeśli jestem w błędzie, popraw mnie), że humanistą nie jesteś, skoro polski sprawia Ci na maturze próbnej największe problemy, więc to niejako Cię trochę usprawiedliwia.
Spełniasz marzenia, bo u Cb Legia gra w Lidze Mistrzów  ;D
Arsene Wenger będzie miał nie lada wyzwanie, przygotowując swój zespół do meczu z Napoli lub BVB.
" border="0

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 04, 2014, 16:40:23 »
Dziękuje Panowie za Wasze dużo wnoszące komentarze. Ktoś w końcu postanowił mnie poprawić i to daje kolejnego kopa do pracy nad swoim zainteresowaniem, jakim jest pisanie (oczywiście tylko o czymś ciekawym i o tym w czym się orientuje). Na powtórzenia i inne tego typu rzeczy będę zwracał uwagę. Co do tego czy jestem humanistą to sam nie wiem. Jeśli chodzi o pisanie takie jak tutaj, to może być, bo sprawia mi to przyjemność. Jeśli jednak chodzi już o jakieś interpretacje to już tak kolorowo z moimi umiejętnościami nie jest. Po prostu uwielbiam pisać o czymś co mnie interesuje. Jednak tak jak tutaj nie zawsze mam czas na nanoszenie poprawek. Jeszcze raz dzięki za opinię i jak dla siebie, tak i dla Was zacznę się przykładać do swoich tekstów i analizować przed wstawieniem. O dziwo jeśli chodzi o maturę to Polak nie był tak zły jak wczoraj myślałem. :)

Offline espon

• Junior
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 04, 2014, 16:51:39 »
Do tekstu się nie będę wypowiadał, gdyż zrobili to już moi poprzednicy, a zresztą także nie jestem jakimś "fachowcem" w pisaniu i w swoich karierach także zapewne popełniam kilka błędów. I podobnie jak ty lubię pisać o tym co mnie interesuje.
W grupach postawiłeś na realizm i będzie to dodatkowy ciekawy plus. Będziemy mieli okazję przekonać się, czy padną tu podobne rozstrzygnięcia. Mamy także w końcu polską drużynę w LM. :)

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Autor wątku
The Gunners by Lysy10KKS |#11 Czas podsumowania|
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 04, 2014, 20:43:08 »
|#11 Czas podsumowania|

Podsumowanie Sierpnia

Mijający miesiąc można uznać za jak najbardziej udany. Mimo braku wielkich nazw w ligowych spotkaniach to i tak rozpoczęcie sezonu bez porażki zasługuje na pochwałę. Dla wielu Sierpień jest okresem w stu procentach pozytywnym. Nie obyło się jednak bez problemów. Kontuzja Mesuta Ozila na pewno pokrzyżowała plany, ale mimo wypadnięcia na cztery tygodnie to wiele go nie ominie.

Zacznijmy jednak od tego co było na początku mijającego już miesiąca. W dniach trzeciego i czwartego Sierpnia odbył się coroczny turniej towarzyski, czyli Emirates Cup. W półfinale zawodnicy Arsene Wengera spotkali się z włoskim Napoli. Była to dobra okazja do sprawdzenia swoich możliwości. Spotkanie nie było wybitnie trudne dla angielskiej drużyny i zakończyło się zwycięstwem Kanonierów 3:1. W finale rywalem Londyńczyków było Galatasaray. Również tutaj gospodarze turnieju zagrali bardzo dobrze i ostatecznie odnieśli tryumf w turnieju po zwycięstwie 3:0. Po tym sprawdzeniu jakim był ten turniej przyszedł czas na rywalizację w Premier League. Na inaugurację przyszło nam zagrać na Emirates z Aston Villą. Mimo wielkiej dominacji spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem co spowodowało wielkie rozczarowanie fanów. Grając na własnym terenie, a na dodatek z niezbyt wymagającym rywalem jest idealnym zestawieniem do tego, by dobrze zacząć sezon. Gdy Kanonierzy zaczynali przygotowywać się do wyjazdu na Craven Cottage na Emirates dotarła informacja, że spotkanie ze Spurs zostało przełożone i zostanie ono rozegrane prędzej niż to z Fulham. Trzeba przyznać, że wyszło to Arsenalowi na dobre. Zwycięstwa z Tottenhamem i drużyną Martina Jola pokazały, że mimo braku maksymalnej regeneracji potrafili pokazać klasę i zdominować rywali w swoich spotkaniach. Takie wyniki cieszą trenera Londyńczyków, ale jednocześnie boi się deklaracji na tym etapie rozgrywek. " W tych trzech spotkaniach pokazaliśmy się z bardzo dobrej strony. Mimo remisu na inauguracje w naszej grze widzieliśmy praktycznie same pozytywy. Jedyne do czego możemy się przyczepić to nasza gra ofensywna. W tych spotkaniach dominowaliśmy cały czas, a nie miało to przełożenia na bramki. Cieszy mnie nasz start, ale nie chce na razie wypowiadać się o naszych szansach na poszczególnych frontach. Chcemy zdobyć w końcu jakieś trofeum, ale do tego potrzebna jest ciężka praca, bo same deklaracje nie wystarczą." - słowa Arsene Wengera po spotkaniu z Fulham. Zapewne fajnie jest pisać o rzeczach, które nas cieszą. Przejdźmy jednak do informacji dość niepokojącej. Chodzi oczywiście o kontuzje Mesuta Ozila. Niemiecki zawodnik nabawił się urazu podczas spotkania z Tottenhamem. Jak się okazało jego przerwa potrwa 4 tygodnie. Piłkarza dużo nie ominęło, bo po meczu z Fulham Kanonierów czeka dość długa przerwa. Najbliższy rywal to Marsylia w rozgrywkach Ligi Mistrzów, a do tego czasu Mesut powinien wrócić. Jak już wspomnieliśmy o rozgrywkach europejskich to należy powiadomić Was do jakiej grupy trafili The Gunners. Rywalizuję oni w grupie F, a przyjdzie im zmierzyć się z wyżej wspomnianą Marsylią, włoskim Napoli, z którym graliśmy na Emirates Cup oraz, chyba najgroźniejszym rywalem, Borussią Dortmund. Nazwy rywali robią wrażenie, dlatego też nie możemy liczyć na łatwe punkty i będziemy musieli powalczyć w każdym z tych spotkań. Przejdźmy do statystyk.

Arsenal w liczbach - Sierpień 2013
Rozegrane spotkania: 5
Zdobyte bramki: 8
Stracone bramki: 1
Najwyższe zwycięstwo: Arsenal - Galatasaray 3:0
Zawodnik miesiąca: Lukas Podolski

Tabela - Sierpień 2013

Klasyfikacja strzelców - Sierpień 2013

Offline xCryStiaN

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.12.2013r.
Odp: The Gunners by Lysy10KKS |#11 Czas podsumowania|
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 05, 2014, 12:47:16 »
Armaty !! 12 lat już jestem ich fanem :D Grupa w Lidze mistrzów jest ciężka i chyba nawet (jak dla mnie) grupa śmierci.
Unione Sportiva Città di Palermo SpA

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Autor wątku
The Gunners by Lysy10KKS |#11 Czas podsumowania|
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 06, 2014, 16:38:45 »
Witam, Panowie zla wiadomosc. Komp mi padl i naprawa ma zajac kilka dni. Najpozniej za tydzien wszystko bedzie gotowe. Kariere przerywam, bo format i inne dzialania doprowadza do utracenia wszystkich danych, jedynie mam fife i mwm. Tyle ode mnie, bo na fonie nic wiecej nie bede pisal. Powrot za tydzien, oczywiscie Arsenal, ale znowu od poczatku. Jak na razie nie moge sie jakos rozkrecic. Tak samo nie ujrzycie mnie w swoich karierach, bo na fonie mam ograniczone mozliwosci. Pozdrawiam.

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 06, 2014, 16:41:37 »
... Trudno się mówi, szybko wracaj z pisaniem :)

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 06, 2014, 16:43:38 »
Ja nie wiem... Totalny syf mam na kompie, a mi sie nic nie psuje tak jak Wam... ::) ::) Może to i lepiej :D
" border="0" border="0

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 06, 2014, 19:04:06 »
To z pornoli mają  ;)  ;D
" border="0

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 06, 2014, 19:28:46 »
To z pornoli mają  ;)  ;D

Mów za siebie :D

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 06, 2014, 19:42:46 »
Mów za siebie :D

:-[ Skąd wiedziałeś ?  ;D

A tak na poważnie, szkoda, że będziesz musiał zaczynać na nowo, bo kariera szła w dobrym kierunku. Liczę, że wrócisz i jeszcze popiszesz trochę.
" border="0

Offline espon

• Junior
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 07, 2014, 14:11:38 »
No szkoda, że znowu musisz przerwać. Jednak nic na to nie poradzimy. Może ta przerwa jeszcze bardziej wpłynie na twoje jeszcze lepsze pisanie. Mamy nadzieję, że jak ponownie rozpoczniesz to nie będzie już problemów

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 07, 2014, 14:11:38 »