Drużyna: SC Braga
Gra: Pes 6 Portugal Edit Patch 2013/2014 Final
Czas gry: 10 min
Transfery: Mało
Poziom: Top Player
Witam. Jest to moja pierwsza kariera a więc proszę o wyrozumiałość. Mój talent redakcyjny równa się poziomowi gry "naszych orłów" , (poniżej krytyki) więc zasada jest prosta, wchodzisz, widzisz i wiesz.
Słowo wstępu o klubie którym gram? Tutaj nikogo nie interesuje w jakich latach dany zespół zdobył Puchar kraju ani ile bramek zdobył w sezonie xx/xy, liczy się co jest tu i teraz.
Wywiady? Tutaj również ich nie znajdziesz, będę kładł nacisk na elementy graficzne, które na pierwszy rzut oka zobrazują Ci najważniejsze informacje dotyczące klubu. Od czasu do czasu pojawi się krótka adnotacja na temat zawodników którzy bardziej lub mniej angażują się w grę.
Nie widujesz przez kilka dni postów w tym temacie? Nie martw się, kariera będzie kontynuowana gdy pozwoli mi na to czas. ( Sami wiecie, praca, rodzina, obowiązki, bla bla bla..)
Jeżeli już tu trafiłeś a być może nawet przeczytałeś te wypociny do końca pozostaw po sobie jakiś znak, krótki komentarz wystarczy abym wiedział, że nie robię tego jedynie dla siebie.
Dziękuję za uwagę i zapraszam na początek sezonu, który nastąpi w najbliższym czasie a mianowicie po ukończeniu downloadu patcha.
Pozdrawiam Mario44
Panowie mam problem z tym patchem :/ jest do niczego.. a więc prośba o sprawdzonego patcha,jest jakiś może z ligą portugalską lub holenderską ? oraz o propozycje nowej drużyny którą mógłbym "poprowadzić"