Dział Ogólny > Porady i Informacje

Nowości, zmiany - zaproponuj

<< < (10/13) > >>

Marvauane:
By był ruch potrzebna jest dobra reklama. Mogę gdzieś porozsyłać linki czy pozapraszać, lecz wątpię, że to coś da. Trzeba pomyśleć nad taką promocją, może by to coś ruszyło, choćby z tego względu, że teraz zima i większość siedzi w domu, na czym można skorzystać.

Patric:
Żeby coś ruszyło, najpierw użytkownicy, którzy do tej pory brali czynny udział w dziale karier powinni się przebudzić i na nowo powrócić go do żywych. Wtedy można reklamować.

Bambaryla:
Tylko, że niestety ludzie się starzeją, mają coraz mniej czasu na pisanie takowych opowiadań. Brakuje nowych ludzi, bo wątpię, aby którychś ze starszych wyjadaczy powrócił do pisania. Zresztą być może ludzi przeraża poziom karier, bo on jest naprawdę wysoki. Przejdźcie po archiwum i spójrzcie jak to wyglądało 4,5 lat temu. Brakuje takich karier, gdzie człowiek nie zajmuje się zbytnio treścią, czy grafiką, a dzieli się swoją karierą, żeby ludzie patrzyli jaki sobie skład buduje, jak wszystko wygrywa. Niepotrzebnie poszliśmy w duży realizm odnośnie prawdziwego świata, zresztą swego czasu była spora nagonka na ludzi, którzy pisali kiepsko, nieestetycznie i robili "nierealne" transfery, bądź wygrywali wszystko ligowym średniakiem.

hose444:
No mnie też za lekko "nierealną" Wisłę krytykowali, a potem wybierali do najlepszej kariery miesiąca. Zarzuty trzeba przyjąć, przeanalizować i zdecydować się co z nimi robić - niekoniecznie trzeba coś zmieniać.

Ale tak do rzeczy - planuję ruszyć z karierką, ale jak będzie z jej regularnością - dzisiaj nie potrafię odpowiedzieć. Niemniej jednak pierwszy post gotowy, czekam na Ekstraklasa Mod i wtedy ruszam (o ile nie będzie problemów technicznych). Jak Ekstraklasa, to chyba domyślacie się, co to będzie za klub  :)

Myślę, że wtedy zmuszę siebie do częstszego komentowania, jak za dawnych starych czasów, może coś dział ruszy.  ;)

Bambaryla:
No tak, tylko niektórzy jak byli krytykowani, to szybko kariery kończyli. Nie każdy potrafi sobie poradzić z krytyką, a nie powiem, bo krytyka jest czasem pożyteczna.
Bardzo dobrze, że powracasz. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej