Dział Ogólny > Porady i Informacje

Nowości, zmiany - zaproponuj

<< < (12/13) > >>

DmG_PL:
Ja bym chętnie zagrał w turnieju haxa :D

Rasivo:
Myślę, że z obecną aktywnością wprowadzanie kariery miesiąca mija się z celem... Nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie lepiej, dlatego trzeba wymyślić coś innego. >:D

Artur 7:
Wg mnie w następnym można już spróbować, jak się wszystko ureguluje, bo co tu można innego wymyślić

Rasivo:
Jedyne co mi przychodzi na myśl to nagrody. Niekoniecznie jakieś szczególne, ale np. o wartości 10 czy 20 złotych. Jakiś dostęp do konta z grą, breloczki i inne badziewia. No ale kto zechciałby coś takiego ufundować... Może jak coś się ruszy dam do konkursów jakąś nagrodę, typu gra FIFA 14, 15 albo PES 2016, bo mam konta zdublowane, a nie używam. Kwestia tego, żeby się coś ruszyło.

Szkoda, że nie mamy jakiegoś sponsora :D Forum mogłoby coś zdziałać, ale domniemam, że jakichś kokosów na tym nie zbijają :)

espon:
Dla mnie konkursy mogłyby być i nie musiałby być. W styczniu jeszcze nie będę ich przeprowadzał, bo to mija się z celem. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w lutym.
Ale znowu userbary? Zawsze coś... na lepsze nagrody raczej teraz nie ma szans. Ale czy znajdzie się chętny, który je zrobi... a można też się pobawić w głosowanie bez nagród... nwm jak sądzicie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej