Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEDIT 2014 Patch 4.4 [01/06/2014]

<< < (5/10) > >>

adammm87:
może ktoś pomóc odnośnie wgyrwanie twarzy do pesedit patch? przez file loadera nie dzialają...

stanek1983:
nowa wersja nowe problemy....

P.S. ja osobiście odinstalowałem 4.2, zostawiłem DLC w program files, potem instalowałem 4.3

piotrexsdz:
Witajcie. Może ktoś pomóc jak zainstalować tego patcha żeby wszystko było ok? Robie jak w instrukcji po kolei i przed pojawieniem się Menu w grze pojawia się komunikat " Unable to load because the data is from different version". Instaluje czystą wersje gry. Usuwam z ProgramData z folderu download wszystkie pliki i wklejam tam pliki z folderu DLC. Instaluje patcha 4.3 uruchamiam poprzez Selectora (jako administrator) i dalej pojawia sie komuniakt "unable to load because the data is from different version". Wszystko robie przy wylaczonym antyvirusie. POMOCY !!! :(

stanek1983:
dodałem linki:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PARTY Z CHOMIKUJ I RAPIDU MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN

L.Donovan:
wreszcie zainstalowałem po kilku dniach walki :D bede mogl sobie spokojnie ponapierdzielac po maturkach !

mam jedno pytanko czy wiecie gdzie sa stroje zapisane ? chciałbym sobie niektore zmienic jednak nie znalazłem ich w GDB (tam byly w 2013, 2012 itp)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej