Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEDIT 2014 Patch 4.4 [01/06/2014]

<< < (6/10) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwreszcie zainstalowałem po kilku dniach walki :D bede mogl sobie spokojnie ponapierdzielac po maturkach !

mam jedno pytanko czy wiecie gdzie sa stroje zapisane ? chciałbym sobie niektore zmienic jednak nie znalazłem ich w GDB (tam byly w 2013, 2012 itp)

--- Koniec cytatu ---
w pliku pesedit w program data

Rudinek:
Mam pytanie. Wie ktoś może, czy Pesedit ma zamiar wypuścić dodatek związany z MŚ 2014?  :)

stanek1983:
z tego co wiem to tak........

stanek1983:

PESEDIT 2014 Patch 4.4 [01/06/2014]

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

The new PESEdit 2014 Patch version 4.4 includes Konami’s latest PES 2014 Data Pack 6.10, which means it comes with the full new Copa Libertadores game mode. The latest announced 2014 World Cup squads have also been added for teams like Brazil, England and Germany.
ZMIANY W WERSJI 4.4:

- PES 2014 Data Pack 6.10: Includes the latest PES 2014 Data Pack which comes with Copa Libertadores 2014 mode
- World Cup squads: latest announced 2014 World Cup squads, including Brazil, England, Germany, Spain, USA
- New kits: Barcelona, Bosnia and Herzegovina, Honduras, South Africa, Spain

PESEDIT 4.4 + DLC ALL IN ONE

INSTRUKCJA INSTALACJI:

1) usuwamy Fileloader jeśli go posiadamy w folderze z grą
2) usuwamy wszystkie pliki zC:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download,   pobrane DLC wypakowywujemy i wklejamy do C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download (Windows 7 / 8)
'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download' (Windows XP).
3) przy instalacji patcha zalecane jest tymczasowe wyłączenie antyvirusa
4) instalujemy Pesedit 4.4
5) grę uruchamiamy w selektorze PESEDIT ( pierwsze uruchomienie zalecane jest jako " uruchom jako administrator" +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

L.Donovan:
mam juz kilka spotkan w tym pesie za soba i zastanawia mnie kilka rzeczy :

1. w pesie chyba 6 byl taki sedzia chinczyk ktory za kazde przewinienie dawał czerwona kartke. W 2014 kazdy sedzia za byle jaki wslizg daje zolta kartke ....
2. czy ten pes jest taki prosty ? ustawiam sobie piszczka w ataku (bo taki mam ubogi skład :D) a ten z umiejetnosciami na poziomie 70 strzela gole liverpoolowi (ja gram evertonem i niby na poziomie profesionalisty)
3. czemu ten pes ma tak mało poziomow ?!?! w poprzednich wersjach bylo po 5 (poczatkujacy,słaby,normalny,trudny i top player) a w 2014 mamy tylko 4 przy czym na najwyzszym poziomie nie mam problemu z ogrywaniem kazdego zespolu grajac evertonem
4. do tego dochodzi ten nowy sposob wykonywania wolnych i rogow o.O przy starym sposobie i tak trudno bylo strzelic gola z wolnego (zwlaszcza jak czasem ogladałem sobie filmiki z fify gdzie mozna bylo podkrecic pilke o 90')

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej