Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEDIT 2014 Patch 4.4 [01/06/2014]

<< < (7/10) > >>

stanek1983:
bo ten PES to porażka, jeśli kolejny wyjdzie podobny, mam nadzieję, że bedzie to ostatni, wszystko przejmie FIFA i będzie kompletna gra, nie da się grać, te loga, gameplay, cena za grę powinna wynosić 9,99.... totalne dno........

niestety taka jest prawda......

Jaro9:
W tegorocznym PESie nawet grafika, która zawsze windowała PESa wyżej niż Fife,  jest z dupy. Każdy gracz ma prawie taką samą twarz, choćby w fifie 2006 albo nawet i gorzej. Myślę że połowa graczy symulatora KONAMI w tym roku olała Pesa i przeszła na fife, bo co się dziwić. Tegoroczny PES to gowno i nie da się tego zaprzeczyć.

hose444:
Niestety.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - zapraszam do rozmowy.

s10:
EDIT: inaczej, zainstalowałem PES 14, wrzuciłem wszystkie DLC (all in one) do folderu w ProgramData, wyłączyłem antivira, zainstalowałem PESEditPatch 4.4, wszystko pomyślnie i pięknie, gra się uruchomiła i wszystko było jak należy. Potem wyszedłem z gry i gdy chciałem zagrać znów to pojawiał się po angielsku z polskim zdaniem "nie można odnaleźć określonego pliku" i opcje Continue i Quit, prz czym kontynuacja absolutnie nic nie daje. Ma ktoś pomysł na czym polega problem? Może mieć na to wpływ włączenie się antyvira (był wyłączony na 15 min na czas instalacji)?  ???

tbma:
Witam, nie działa part 2 do pesedit 4.4  :-[
Podrzuci Ktoś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej