Byłem na PGA gdzie można było zagrać w wersję pc, i gra sie kozacko, co prawda grafika w porównaniu z ps4 jednak minimalnie jest gorsza, ale gra miaźdzy.
Stoisko enermaxa
W liście gier dostępnych na PGA jest Pro Evolution Soccer 2014. Więc grałeś w 2015 czy też nie? Źródło REJESTRACJA lub LOGOWANIE
i to będzie wersja elektroniczna dostępna tylko przez steama
to nie mogłeś przegrać dema na pendrive'a?? przecież podałeś link do gier, które można kupić w promocji na stoiskach ;] a PES2015 będzie dostępny dopiero 13 listopada więc logiczne że nie ma go w ofercie
I po [cenzura] Ci te zagrania ręką? Żeby było tak jak w Fifie, że 100 % przypadku i wszyscy grali bez tego?
A no po to, żeby było realistyczniej. Jak byś chciał wiedzieć to jest trochę osób, którym zależy na takich rzeczach.
Nie wiem czy ten temat był poruszany ale do Pes'a 15 powraca możliwość ćwiczenia swoich umiejętności w trybie treningu na przykład za pomocą kopania w odpowiednie punkty: REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodobną opcje znamy z Fify ale z tego co pamiętam to któraś część Pes'a również oferowała takie treningi
Więc napisz mi jak sobie wyobrażasz to zagranie ręką, jeżeli wiadomo, że i tak byłoby to w 100% dzieło przypadku??
No i właśnie o to mi chodzi, że to przypadek i należy się wolny, czy karny. Wiele razy grając w pesa wkurzałem się, że sędziowie nie odgwizdywali takich zagrań. Powinniśmy mieć opcję wyboru tak jak w fifie, kto che gra z włączonymi zagraniami ręką, kto nie z wyłączonymi.