Rowniez czytałem artykuł na gry-online.pl i niestety nie wyglada to zbyt dobrze, jesli chodzi o platforme PC. A oto ten artykuł jakby ktos chciał przeczytac:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie mniej jednak gre juz zamówilem na ultimie.pl i teraz czekam i mam nadzieje ze bedzie w miare ok. Szału sie nie spodziewam, ale zeby było grywalne i sprawiało chociaz odrobine radosci, a nie to co Pes 2014.
Naprawdę nie mam pojęcia na jakie cuda się Wy (PC-towcy) nastawiacie.. Od dawna śledzę filmiki z gameplay'ami z wersji konsolowych oraz PC i na pierwszy rzut oka widać, że to ZUPEŁNIE inna gra. Nie łudźcie się, że dostaniecie produkt jakościowo tak dobry jak na konsolach, nie ma o tym nawet mowy. Wersja PC w moim odczuciu bardzo kuleje, gra nie jest płynna, rwana, grafika rzekłbym, że nawet gorsza niż na PS3/Xbox360! Sam gram na Xboxie 360 i z radochą stwierdzam, że jest to wierna kopia wersji z next-genowych konsol, z jedyną różnicą, że wygląda tak jakby zmniejszono jej rozdzielczość do nieco niższej (tekstury są mniej dokładne/ostre).
Ojj boję się, że za chwilę dostaniecie swoje kopie do rąk i na forum zacznie się wielki lament i narzekanie jaki to nowy PES jest do dupy, "KONAMI obiecywało, a znowu dało d*py!" itp. itd.. To samo tyczy się PES 2014, który był BUBLEM, ale TYLKO na PC-ty, tymczasem na konsolach śmigał aż miło!