Dział Ogólny > Archiwum Karier
Eliminacje + UEFA EURO 2016 / Kilka słów od Autora / FINAŁ
przybyl.:
Hmm.. od razu lepiej to wszystko wygląda, podpowiem Ci jeszcze, że najlepiej jakbyś wstawiał grafiki o takich samych wymiarach.
Patric:
Ja bym polecił jeszcze zdjęcia o podobnej wielkości i będzie cud miód malina :D
Mejor:
Jest już widoczny postęp w grafice i opisach, ale może być jeszcze lepiej. Zaglądaj do innych, podpytuj, a pewnie niedługo graficznie będzie podobnie jak u innych -w sensie ogólnej przejrzystości-. Będę wpadał, lubię turnieje reprezentacyjne, a w tym przypadku poprzedzające je eliminacje też będą ciekawe.
Bartekeuro:
Poprawiłem co nie co. Już niebawem zostaną rozegrane mecze z grupy 1 ;)
Jeśli ktoś by mógł mi zrobić grafikę z grupami na półmetku, żeby fajnie to graficznie wyglądało to odezwijcie się na gg 13186201
Bartekeuro:
Oficjalne INTRO oraz oficjalny TRAILER turnieju finałowego UEFA EURO 2016 zaprezentowane!
W przerwie pomiędzy pierwszą rundą a rundą rewanżową Francuzi odsłonili kilka nie wiadomych.
Zaprezentowali oni oficjalne INTRO UEFA EURO 2016
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na spotkaniu byli obecni przedstawiciele kilku państw, między innymi: Rosjanie, Anglicy, Obrońcy tytułu oraz nasza reprezentacja Polski.
Udało nam się porozmawiać z trenerem SBORNEJ - Fabio Capello
Redaktor: Jak ocenia Pan prezentacje tak naprawdę przygotowań Francuzów do EURO 2016?
F.C - Wywarła na mnie ogromne wrażenie, oprócz zaprezentowanej grafiki, przedstawiciele reprezentacji mogli obejrzeć jakie ośrodki na zgrupowanie można wybrać.
R: Czy to nie za wcześnie myśleć o tym? o finałach EURO - Rosja na półmetku kwalifikacji nie zajmuje nawet miejsca barażowego
F.C - Te eliminacje do EURO 2016 są wyjątkowe, po 1 - po raz pierwszy awansują 24 reprezentacje, a nie 16. Po drugie, proszę zauważyć. że nie ma reprezentacji która wygrała by wszystkie mecze w grupie. Poziom w Europie się wyrównuje.
R: Czy to nie jest trochę wytłumaczenie słabej postawy Pana reprezentacji 6 pkt w 1 rundzie.?
F.C - Jak już mówiłem, mamy trudną grupę - Irlandia, Cypr i Mołdawia które zaskakują formą na +, to my byliśmy razem z Irlandią faworytem grupy, mamy 5 spotkań, żeby to udowodnić, wszystko jest w naszych nogach, nie zazdroszczę natomiast reprezentacji Anglii która gra teraz każdy mecz na ostrzu noża.
Nasz trener natomiast wspomniał tylko, że prezentacja bardzo mu się spodobała. Nie chciał udzielić wywiadu tłumacząc się sprawami prywatnymi.
Dziennikarze już zaczęli spekulacje, na temat zmiany selekcjonera Polskiej reprezentacji, po porażce u siebie 1-3 z Izraelem w ostatnim meczu Eliminacyjnym.
Na koniec okazało się w jakich miastach będą rywalizować najlepsze 24 drużyny starego kontynentu. :
Trenerzy teraz wracają do swoich reprezentacji by wznowić zmagania w Kwalifikacjach.
Przed nami bardzo dużo emocji
Nawigacja
[#] Następna strona